- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_MaSTeRFoXX_
csendes tag
A bootloadert már sikerült visszakapcsolnom.
Megfigyeltem hogy kilépéskor a : shutting down network adapter: <a hálókártya neve>
Sornál kapcsolja ki a hálókártyát.
Durkáltam az adminisztrátori beálításokban, de nem találtam hogy kikapcsoláskor milyen paracsokat futtat le.
Ezt hol lehet megtalálni? -
_MaSTeRFoXX_
csendes tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #889 üzenetére
Ápp
Annyi változás történt, hogy olyat csináltam, hogy linuxból resettel léptem ki, ezért úgy maradt a hálókártya. Most win alatt is van net. Nincs valahol egy script, vagy valami, amit kilépéskor futtat le a linux? Mert abból lehet hogy ki kéne törölni a hálókártya leállítgatást.
Bootloader az továbbra sincs.. -
_MaSTeRFoXX_
csendes tag
Sziasztok!
Belső késztetés hatására elszántam magamat hogy egy kicsit linuxozzak.
Felraktam a SUSE 10.2-t. 200-as vinyóra, csináltam egy 15 gigás particiót, arra került. Eddig oké. Később nem tetszett a bootloaderje, ezért felraktam a GAG 4.5-öt. Ez felülírta a linux bootloaderjét, De valamiért nem tudja elindítani a linuxot, csak windowst, meg A: meghajtót. (Nem találom a boot sectort, ezt a hibát írja....) Linuxot indítani, csak a telepitő DVD-jéről tudok. Aztán letöröltem a GAG-et, akkor meg csak a Win indul, akkor sincs linux bootloader.
Most jönne a kérdés: Hogy lehetne beállítani a GAG-et hogy jól menjen, vagy hogy lehetne visszahozni a linux bootloaderjét?
A másik idegesítő jelenség: Windows alatt egyszerűen elment a hálókártya, azt írja hogy nincs bedugva a kábel, a routeren meg nem világít a gép LEDje. Linux alatt meg szépen megy tovább minden mint ha mi sem történt volna...
Ha valaki tud valamit, vagy találkozott már ezzel a jelenséggel akkor szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest