Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majstor
senior tag
válasz
szasza_1
üzenetére
Hát igen...én is jónak tartom azt hogy létezik ''normális'' Free OPrendszer is (Win sem az...bármint normális
), de sokan túldícsérik a Linuxot, és ezért írtam hátha tényleg érdemes feltelepíteni Win mellé és hobbiként tanulmányozni, mert hamarosan, majd egy teljes átlagfizetés kel majd ahhozz, hogy itt, szeretett Hungáriában, szert tegyünk egy jotiszta Win-re (akár Longhorn akár Vista akár NeoBruceChuckNorrisLee lesz a neve) 
Tehát komolyan nem fikázni akartam a Pingvint, hanem megkérdezni mennyit fejlődött azóta
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Revolut
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de sokan túldícsérik a Linuxot, és ezért írtam hátha tényleg érdemes feltelepíteni Win mellé és hobbiként tanulmányozni, mert hamarosan, majd egy teljes átlagfizetés kel majd ahhozz, hogy itt, szeretett Hungáriában, szert tegyünk egy jotiszta Win-re (akár Longhorn akár Vista akár NeoBruceChuckNorrisLee lesz a neve)