- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Na, ki is próbáltam gyorsan. Egy 7 GB-os pendrive-ra feldobtam egy Leap-et. 500 MB-os EFI partíciót csináltam, de nem az egész /boot-ot tettem rá, csak a /boot/efi-t, így mindösszesen 6 MB a helyfoglalás rajta. A root partíció 6.6 GB, ebből most 4 GB foglalt, éppen most frissítem a rendszert. Egy minimál, asztali környezet nélküli telepítést választottam, de elég sok helyet foglal így is, főleg hogy a Porteus kb. 600 MB-ból kijön. Most csak egy alap IceWM van fent, egy LXQt-t vagy LXDE-t dobok majd fel, azok azért egy fokkal barátságosabbak.
Yasttal simán belőttem a wifit (sosem használtam még erre), és igazából minden fontos dolgot be lehet innen állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest