Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Na, ki is próbáltam gyorsan. Egy 7 GB-os pendrive-ra feldobtam egy Leap-et. 500 MB-os EFI partíciót csináltam, de nem az egész /boot-ot tettem rá, csak a /boot/efi-t, így mindösszesen 6 MB a helyfoglalás rajta. A root partíció 6.6 GB, ebből most 4 GB foglalt, éppen most frissítem a rendszert. Egy minimál, asztali környezet nélküli telepítést választottam, de elég sok helyet foglal így is, főleg hogy a Porteus kb. 600 MB-ból kijön. Most csak egy alap IceWM van fent, egy LXQt-t vagy LXDE-t dobok majd fel, azok azért egy fokkal barátságosabbak.
Yasttal simán belőttem a wifit (sosem használtam még erre), és igazából minden fontos dolgot be lehet innen állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kutya topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest