Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Na, ki is próbáltam gyorsan. Egy 7 GB-os pendrive-ra feldobtam egy Leap-et. 500 MB-os EFI partíciót csináltam, de nem az egész /boot-ot tettem rá, csak a /boot/efi-t, így mindösszesen 6 MB a helyfoglalás rajta. A root partíció 6.6 GB, ebből most 4 GB foglalt, éppen most frissítem a rendszert. Egy minimál, asztali környezet nélküli telepítést választottam, de elég sok helyet foglal így is, főleg hogy a Porteus kb. 600 MB-ból kijön. Most csak egy alap IceWM van fent, egy LXQt-t vagy LXDE-t dobok majd fel, azok azért egy fokkal barátságosabbak.
Yasttal simán belőttem a wifit (sosem használtam még erre), és igazából minden fontos dolgot be lehet innen állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő