- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
pengwin #4011 üzenetére
Semmi gond, köszi az infót!
Az a helyzet, hogy nem csak a KDE frissítések nem jelennek meg valamiért, a többi csomag frissítését sem dobja fel valamiért Cinnamon alatt, pl ma is néztem yastból simán frissítettem, voltak is frissítések de a Cinnamon ezt nem jelezte valamiért.
Valóban egyébként használok más repokat inkább alkalmazásoknál, például a a mozilla, libreoffice és Gimp mert gyakrabban frissülnek illetve újabb verzió elérhető bennük mint a gyári repoban.De egy nagy teszten már túl vagyok, kb 1 hét már letelt a teszt időszakból és ezalatt semmi fagyást, lassulást nem tapasztaltam. Főleg képfeldolgozásnál nem, (amatőr fotós vagyok) épp a héten is fotóztam egy kisebb rendezvényen és fel kellett dolgoznom a képeket Gimppel, ami alatt a fájlkezelő a Gwenview és a Spotify app ment mert zene nélkül unalmas
Na ekkor KDE-nél mindig volt fagyásom változó hogy mennyiszer és mennyi idő után de egy idő után mindig vagy belassult illetve utána újra kellett indítanom a ctrl-alt-b.space kombóval ami után megint jól ment. Itt viszont semmi belassulás semmi fagyásÚgyhogy azon gondolkozom hogy ha így marad érdemes lenne-e maradni a Cinnamonnál ha a frissítések jelzése is helyreáll, vagy mivel a KDE az amit inkább szeret a suse érdemes lenne e akkor kukázni az nvidia kártyát és venni radeont és használni a KDE-t tovább...
Most még gondolkodok, mert tény hogy vannak dolgok amik KDE-ben szimpatikusabbak (bár nem életbevágó szóval megszokás kérdése) de tetszik a Cinnamonban hogy letisztultabb és gyorsabb.Te mit gondolsz, illetve mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest