- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
pengwin #4011 üzenetére
Semmi gond, köszi az infót!
Az a helyzet, hogy nem csak a KDE frissítések nem jelennek meg valamiért, a többi csomag frissítését sem dobja fel valamiért Cinnamon alatt, pl ma is néztem yastból simán frissítettem, voltak is frissítések de a Cinnamon ezt nem jelezte valamiért.
Valóban egyébként használok más repokat inkább alkalmazásoknál, például a a mozilla, libreoffice és Gimp mert gyakrabban frissülnek illetve újabb verzió elérhető bennük mint a gyári repoban.De egy nagy teszten már túl vagyok, kb 1 hét már letelt a teszt időszakból és ezalatt semmi fagyást, lassulást nem tapasztaltam. Főleg képfeldolgozásnál nem, (amatőr fotós vagyok) épp a héten is fotóztam egy kisebb rendezvényen és fel kellett dolgoznom a képeket Gimppel, ami alatt a fájlkezelő a Gwenview és a Spotify app ment mert zene nélkül unalmas
Na ekkor KDE-nél mindig volt fagyásom változó hogy mennyiszer és mennyi idő után de egy idő után mindig vagy belassult illetve utána újra kellett indítanom a ctrl-alt-b.space kombóval ami után megint jól ment. Itt viszont semmi belassulás semmi fagyásÚgyhogy azon gondolkozom hogy ha így marad érdemes lenne-e maradni a Cinnamonnál ha a frissítések jelzése is helyreáll, vagy mivel a KDE az amit inkább szeret a suse érdemes lenne e akkor kukázni az nvidia kártyát és venni radeont és használni a KDE-t tovább...
Most még gondolkodok, mert tény hogy vannak dolgok amik KDE-ben szimpatikusabbak (bár nem életbevágó szóval megszokás kérdése) de tetszik a Cinnamonban hogy letisztultabb és gyorsabb.Te mit gondolsz, illetve mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest