Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
(#3865) cigam: A fordítás hiányából két irányba tudok elindulni. A tényleges rendszer esetén nem tudom eldönteni, hogy mi az ami a SUSE részéről hiányzik és mi az ami az adott DE fejlesztői részéről. Csak KDE-t használok, vannak hiányosságok, de nekem belefér.
A kézikönyv fordításának hiánya más kérdés. Nagyon nagy terjedelmű, munkaigényes. Annak idején 11.3 - 11.4 tájékán kb egy verzióval el volt maradva mire elkészült ha jól emlékszek. Ha egy kis közösségben nincsen erre ideje/energiája senkinek, megértem és elfogadom.A rejtőzködő felhasználók és kedvenc disztrók... Én inkább nem ajánlgatok már senkinek semmit. Persze csináltam annak idején én is sok hülyeséget, de már meguntam a mókolást, magamat kímélem. Pár hónapja egy kolléganőm férje próbálkozott otthon telepíteni valami Ubuntu féleséget, kő egyszerű a telepítő, mégis leformázták az egész vinyót és elvesztek a képek... azóta is azt hallgatom, még ha nekem nincs is semmi közöm hozzá, magán kezdeményezés volt.
Pár hónapja lakótársam kezdett bele linuxozásba, mert hogy fejleszteni jó lesz. Ott fejeztem be vele a témában az érdemi kommunikációt, amikor kinyögte, hogy folyamatos root felhasználóval futtatja a rendszert, nem is csinált más fiókot, mert egyszerűbb, mint az állandó jelszavazás... Munkájában aktív fejlesztő
(#3866) pengwin: várom én is a cikket, lelkiekben támogatlak
(#3867) ivana: Szerencsére/sajnos nagyon kevés a linuxos az ismerősi körömben, SUSE-t pedig senki nem használ. Rendszeresen belefutok hírekbe, hogy kivel és mit támogat a SUSE, de a gyakorlatban mégsem találkozok semmivel. Természetesen jó és örülök ha vannak az országban is komoly SUSE használók, üzemeltetők.
Mindenesetre nekem már nem akarózik sokat babrálni a rendszerrel. A SUSE pedig nálam jól megy, betonstabil és amit használok rajta, azt ismerem.
Talán ezért is vagyok én is rejtőzködő felhasználó, mert nincs vele gondom, de ebből adódóan viszont már nem/alig ismerem a motorháztető alatti dolgokat, így ha valakinek gondja van, nem tudok segíteni. Amúgy meg nem is biztos, hogy ismernem kell a motorház belsejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő