Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Gigi571
üzenetére
Szia,
Pacmant, ill egyéb repókat első dolgom volt felvenni, a vga kari már bőven legacy, szóval zárt driver már nincsen hozzá, de Atinál ez nem is baj, mostanában a nyíltak már egész jók, csak az uvd1-es (hd 2 és 3 ezres széria) karik vdpau gyorsításának implementálása a kernelbe alacsony prioritású dolog volt Amd-éknél így csak a 3.18-asbe tették bele, míg mondjuk pl az uvd2-es Hd 4 ezresé (vagy újabbaké) már a 3.10-es kernelben is benne is volt, amúgy a Yastban nézegettem a csomagkezelőben, de csak a 3.16-os kernel volt benne újabbat nem találtam, nekem is ez volt az első tippem, hogy ott nézelődjek, de ezek szerint akkor még nincs hivatalosan frissebb kernel Suséhoz, de elvileg akkor itt landolnának, ja de látom a linkelt oldalon vannak újabbak is na akkor azt ki fogom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest