- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Újraírható lemez, vagy jobb esetben, ha a gép már tud pendrive-ról bootolni, akkor arról próbáld meg, még gyorsabb is, bár gyanítom elég régi ehhez.
Amúgy első körben a régi hardver miatt lesz már eleve kérdéses a támogatás, a jóval frissebb rendszerből (kernel, xorg) már lehet, hogy kidobálták a szükséges részeket. De biztosan át lehet verni valahogy. Egyelőre új rendszerhez használható anyagot nem találtam és nem vagyok a saját gépemnél, hogy legalább ott belenézzek, hátha valami...az egyébként mitől van, hogyha az openSUSE néhány fájlt az istenért sem hajlandó áthelyezni vagy másolni az egyik háttértárról a másikra?
Ezt eddig a wifihez szükséges iw és az adsl kapcsolatos pppoe, vagy smpppd csomagnál vettem észre. Nem tudom miért nem telepíti, holott live rendszeren fut simán. Korábban így volt legalábbis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Óra topik
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest