- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaalbi
tag
Sziasztok!
Vettem 1 új laptopot (hp g6-2240sh).
A teljes sztorihoz hozzátartozik, hogy fel akartam tenni a win7-et, de mire feltelepült és újraindult volna a telepítés befejeztével. Hát mit ad isten nem indult el. Aztán kiderítettem, hogy nem is fog. Csak win8al mert ahhoz van driver a hp oldalán.
Ezután direkt úgy csináltam partíciót h hagytam helyet a linuxnak. Ki szeretném próbálni hogy működik-e vele a laptop.
Kiválasztottam az openSUSE-t. feltettem a 12.2-est. Feltelepítem és természetesen az az idióta vindóz indult el. Most megjelent a 13.1 az van fent. A telepítés során figyeltem mindent, úgy volt a beállítás, hogy ne alapból az MBR-ből bootoljon hanem a /dev/boot/-ról.
Gondolom ide települ a GRUB2.
Ja, kezdő vagyok a témában.
Tehát itt is utolsó újraindulásnál azt látom, hogy a vindóz 8.a-es "csodája indul".
Olvasgattam a témában, hogy bootoljak be a live dvd-ről és majd a yast-al kell csinálni valamit.
Na ez itt a kérdés, hogy mit? Úgy h elinduljon a GRUB2 az elején.
Köszi a segítséget.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest