Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Elöljáróban annyi hogy új vagyok még ebben a fórumban és a linux világában is, ezért elnézést kérek ha olyat kérdeznék amit már feltett valaki korábban. Tegnap telepítettem a Suse 11.4 KDE-t egy Acer Aspire One 722 320GB-OS sata hdd-jére.Úgy terveztem hogy a Linux mellé win7-et szeretnék telepíteni és eszerint próbáltam partícionálni.
Több dolgot is szeretnék kérdezni, például hogy a windows-nak szánt partíciókat is csatolni kell? ( én nem csatoltam )kellett volna?így csináltam a partícionálást:
/dev/sda1 /boot 200MB
/dev/sda2 windows 30GB nincs csatolva
/dev/sda3 / 20GB ext4
/dev/sda4 extended
/dev/sda5 swap 3GB
/dev/sda6 /home 100GB ext4
/dev/sda7 windows adat 143GB(maradék), nincs csatolvaTelepítés után szerettem volna beállítani a wlan-t, de nem sikerült.(vezetékes, kábelmodemes internetem van és ez rendesen működik Linux alatt, mindent automatikusan felismert)A routerem egy TP-Link TL-WR542G, azt olvastam valahol hogy ez a típus nem támogatott, viszont a gyártó oldalán azt írja a Linux támogatott. Hogyan kezdjek bele a wlan felélesztésébe?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Fejhallgatós találkozó
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest