- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Elöljáróban annyi hogy új vagyok még ebben a fórumban és a linux világában is, ezért elnézést kérek ha olyat kérdeznék amit már feltett valaki korábban. Tegnap telepítettem a Suse 11.4 KDE-t egy Acer Aspire One 722 320GB-OS sata hdd-jére.Úgy terveztem hogy a Linux mellé win7-et szeretnék telepíteni és eszerint próbáltam partícionálni.
Több dolgot is szeretnék kérdezni, például hogy a windows-nak szánt partíciókat is csatolni kell? ( én nem csatoltam )kellett volna?így csináltam a partícionálást:
/dev/sda1 /boot 200MB
/dev/sda2 windows 30GB nincs csatolva
/dev/sda3 / 20GB ext4
/dev/sda4 extended
/dev/sda5 swap 3GB
/dev/sda6 /home 100GB ext4
/dev/sda7 windows adat 143GB(maradék), nincs csatolvaTelepítés után szerettem volna beállítani a wlan-t, de nem sikerült.(vezetékes, kábelmodemes internetem van és ez rendesen működik Linux alatt, mindent automatikusan felismert)A routerem egy TP-Link TL-WR542G, azt olvastam valahol hogy ez a típus nem támogatott, viszont a gyártó oldalán azt írja a Linux támogatott. Hogyan kezdjek bele a wlan felélesztésébe?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest