Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Elöljáróban annyi hogy új vagyok még ebben a fórumban és a linux világában is, ezért elnézést kérek ha olyat kérdeznék amit már feltett valaki korábban. Tegnap telepítettem a Suse 11.4 KDE-t egy Acer Aspire One 722 320GB-OS sata hdd-jére.Úgy terveztem hogy a Linux mellé win7-et szeretnék telepíteni és eszerint próbáltam partícionálni.
Több dolgot is szeretnék kérdezni, például hogy a windows-nak szánt partíciókat is csatolni kell? ( én nem csatoltam )kellett volna?így csináltam a partícionálást:
/dev/sda1 /boot 200MB
/dev/sda2 windows 30GB nincs csatolva
/dev/sda3 / 20GB ext4
/dev/sda4 extended
/dev/sda5 swap 3GB
/dev/sda6 /home 100GB ext4
/dev/sda7 windows adat 143GB(maradék), nincs csatolvaTelepítés után szerettem volna beállítani a wlan-t, de nem sikerült.(vezetékes, kábelmodemes internetem van és ez rendesen működik Linux alatt, mindent automatikusan felismert)A routerem egy TP-Link TL-WR542G, azt olvastam valahol hogy ez a típus nem támogatott, viszont a gyártó oldalán azt írja a Linux támogatott. Hogyan kezdjek bele a wlan felélesztésébe?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest