- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, közben kvázi előről kellett kezdjem. lehet, hogy leszedem inkább majd a tumbleweed-et, csak ki akartam próbálni, olyan jól hangzott ez a rolling disztró dolog. meg ugye suse mellé nincs nagyon más megoldás, hogy bizonyos alkalmazásokat firssítsen az ember, nem láttam nagyon ilyen kiegészítő repókat, amiből a nem rendszerkritikus alkalmazások frissíthetők. olyasmikre gondolok, mint mondjuk egy shotwell, vagy empathy, amiknél kerülnek be új funkciók a frissítésekkel, mert mondjuk a xorg vagy a kernel igazából inkább stabilan jó, funkcionalitásukban kevésbé változnak (számomra észrevehető módon).
a startup dologgal az a baj, hogy gnome3 alatt nincs ilyen, hogy rendszerbeállítások > indítás és leállítás... most még mielőtt frissítettem gnome3-ra, bejelöltem, hogy induljon automatikusan, de az a probléma továbbra is fennáll, hogy nem jelenik meg az ikonja sehol, és az ázsiai nyelveknél az a kis felugró lista sem, amiből az írásjegyeket tudom válogatni. bár így is lehet írni, de kicsit olyan, mintha vakon gépelnék.
ja, meg valamiért a wifi nem csatlakozik automatikusan, pedig meg van neki mondva, de indításkor mindig rá kell bökni kézzel, hogy felmenjen a routerre. vagy lehet, hogy csak én nem lennék elég türelmes? de megszoktam, hogy ubuntu alatt mire beírom a jelszavam a loginnél, már csatlakozott is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest