Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, közben kvázi előről kellett kezdjem. lehet, hogy leszedem inkább majd a tumbleweed-et, csak ki akartam próbálni, olyan jól hangzott ez a rolling disztró dolog. meg ugye suse mellé nincs nagyon más megoldás, hogy bizonyos alkalmazásokat firssítsen az ember, nem láttam nagyon ilyen kiegészítő repókat, amiből a nem rendszerkritikus alkalmazások frissíthetők. olyasmikre gondolok, mint mondjuk egy shotwell, vagy empathy, amiknél kerülnek be új funkciók a frissítésekkel, mert mondjuk a xorg vagy a kernel igazából inkább stabilan jó, funkcionalitásukban kevésbé változnak (számomra észrevehető módon).
a startup dologgal az a baj, hogy gnome3 alatt nincs ilyen, hogy rendszerbeállítások > indítás és leállítás... most még mielőtt frissítettem gnome3-ra, bejelöltem, hogy induljon automatikusan, de az a probléma továbbra is fennáll, hogy nem jelenik meg az ikonja sehol, és az ázsiai nyelveknél az a kis felugró lista sem, amiből az írásjegyeket tudom válogatni. bár így is lehet írni, de kicsit olyan, mintha vakon gépelnék.
ja, meg valamiért a wifi nem csatlakozik automatikusan, pedig meg van neki mondva, de indításkor mindig rá kell bökni kézzel, hogy felmenjen a routerre. vagy lehet, hogy csak én nem lennék elég türelmes? de megszoktam, hogy ubuntu alatt mire beírom a jelszavam a loginnél, már csatlakozott is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- iPhone topik
- Revolut
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs