Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Megmutattam neki azt a repót, de nem találta meg a repoindex fájlt, aztán nem lehetett bezárni, kiakadt a yast.
Végül a wikipediáról hozzáadtam a hivatalos 11.2-es repókat, azokat simán elfogadta, majd a yastban elérhetővé vált a kernel visszafejlesztése, ami sikerrel zárult, most a 2.6.31.12-es kernelen megy a rendszer.
Fel tudtam tenni az eddig problémás fglrx v. kernel modul cuccot, de ettől még nem javultak meg a dolgok, maga a driver továbbra is működésképtelen.
Yastban nem találtam rá utalást, hogy hogyan kell uninstallálni a Catalyst darabjait, lehet csinálok egy komplett újrarakást, aztán eljátszom ezt a kernel visszafejlesztést, majd telepítek egy drivert.vladi:
Az az oldal nekem sem megy, de korábban sem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest