- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Mint korábban említettem, jövök még
.
De mielőtt panaszkodnék, elmondom, hogy sikerült beállítanom azt, hogy a windows hálózatot SUSE alól is elérjem - hála egy angol nyelvű szájbarágós leírásnak
.
A családi EPSON-t is nyomtatásra tudtam bírni
.Naszóval, a probléma.
Tegnap is megnézettem yast2-vel, hogy vannak-e frissebb csomagok (kövezés ellen felöltöztem
), talált vidkártyához is csomagokat (xorg-osokat), leszedte, telepítette, majd restartoltam kis idő múlva. Bootol, KDE bejön, rakja ki az ikonokat az óra mellé, és kiírt egy üzenetet, hogy a rendszer kicsit lassú lesz, mert vamit telepít, és ezután a képernyő tök fehér lett
.
Na, mondom, most mivan. A háttérben ott volt minden: menü, tálcán vmilyen ablakok, de a fehér kép volt az előtérben kábé úgy, mint amikor egy ablakot úgy állítunk be, hogy mindig felül legyen (ebből is láccik, hogy az ablak hím
). Így semmit sem tudtam a grafikus felületen csinálni.
Megnéztem a parancssoros felületen az xorg.conf tartalmát, hátha a telepítés elrontott vmit, de rendben volt. Megnéztem az Xorg.0.log-ot is, ott is minden okés volt. Átfutottam a boot.log-ot is, ott sem láttam hibát...
Többszöri újraindulás után is eljáccotta, és annyit sikerült kideríteni, hogy a compiz betöltésénél van vmi baj...
A kérdésem az lenne, hogy a compizt parancssorból hogyan lehetne kivenni úgy, hogy ne töltődjön be?
Vagy esetleg vmilyen más úton módon hogyan lehet elkerülni a fehér képernyőt?Előre is köszönöm.
Szerk.: fglrx-es drivert használok, esetleg próbáljam ki a radeonhd-set?
Új hozzászólás Aktív témák
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Autós kamerák
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.
.
), talált vidkártyához is csomagokat (xorg-osokat), leszedte, telepítette, majd restartoltam kis idő múlva. Bootol, KDE bejön, rakja ki az ikonokat az óra mellé, és kiírt egy üzenetet, hogy a rendszer kicsit lassú lesz, mert vamit telepít, és ezután a képernyő tök fehér lett
.