- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Mint korábban említettem, jövök még
.
De mielőtt panaszkodnék, elmondom, hogy sikerült beállítanom azt, hogy a windows hálózatot SUSE alól is elérjem - hála egy angol nyelvű szájbarágós leírásnak.
A családi EPSON-t is nyomtatásra tudtam bírni.
Naszóval, a probléma.
Tegnap is megnézettem yast2-vel, hogy vannak-e frissebb csomagok (kövezés ellen felöltöztem), talált vidkártyához is csomagokat (xorg-osokat), leszedte, telepítette, majd restartoltam kis idő múlva. Bootol, KDE bejön, rakja ki az ikonokat az óra mellé, és kiírt egy üzenetet, hogy a rendszer kicsit lassú lesz, mert vamit telepít, és ezután a képernyő tök fehér lett
.
Na, mondom, most mivan. A háttérben ott volt minden: menü, tálcán vmilyen ablakok, de a fehér kép volt az előtérben kábé úgy, mint amikor egy ablakot úgy állítunk be, hogy mindig felül legyen (ebből is láccik, hogy az ablak hím). Így semmit sem tudtam a grafikus felületen csinálni.
Megnéztem a parancssoros felületen az xorg.conf tartalmát, hátha a telepítés elrontott vmit, de rendben volt. Megnéztem az Xorg.0.log-ot is, ott is minden okés volt. Átfutottam a boot.log-ot is, ott sem láttam hibát...
Többszöri újraindulás után is eljáccotta, és annyit sikerült kideríteni, hogy a compiz betöltésénél van vmi baj...
A kérdésem az lenne, hogy a compizt parancssorból hogyan lehetne kivenni úgy, hogy ne töltődjön be?
Vagy esetleg vmilyen más úton módon hogyan lehet elkerülni a fehér képernyőt?Előre is köszönöm.
Szerk.: fglrx-es drivert használok, esetleg próbáljam ki a radeonhd-set?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest