Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Mint korábban említettem, jövök még
.
De mielőtt panaszkodnék, elmondom, hogy sikerült beállítanom azt, hogy a windows hálózatot SUSE alól is elérjem - hála egy angol nyelvű szájbarágós leírásnak
.
A családi EPSON-t is nyomtatásra tudtam bírni
.Naszóval, a probléma.
Tegnap is megnézettem yast2-vel, hogy vannak-e frissebb csomagok (kövezés ellen felöltöztem
), talált vidkártyához is csomagokat (xorg-osokat), leszedte, telepítette, majd restartoltam kis idő múlva. Bootol, KDE bejön, rakja ki az ikonokat az óra mellé, és kiírt egy üzenetet, hogy a rendszer kicsit lassú lesz, mert vamit telepít, és ezután a képernyő tök fehér lett
.
Na, mondom, most mivan. A háttérben ott volt minden: menü, tálcán vmilyen ablakok, de a fehér kép volt az előtérben kábé úgy, mint amikor egy ablakot úgy állítunk be, hogy mindig felül legyen (ebből is láccik, hogy az ablak hím
). Így semmit sem tudtam a grafikus felületen csinálni.
Megnéztem a parancssoros felületen az xorg.conf tartalmát, hátha a telepítés elrontott vmit, de rendben volt. Megnéztem az Xorg.0.log-ot is, ott is minden okés volt. Átfutottam a boot.log-ot is, ott sem láttam hibát...
Többszöri újraindulás után is eljáccotta, és annyit sikerült kideríteni, hogy a compiz betöltésénél van vmi baj...
A kérdésem az lenne, hogy a compizt parancssorból hogyan lehetne kivenni úgy, hogy ne töltődjön be?
Vagy esetleg vmilyen más úton módon hogyan lehet elkerülni a fehér képernyőt?Előre is köszönöm.
Szerk.: fglrx-es drivert használok, esetleg próbáljam ki a radeonhd-set?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
.
.
), talált vidkártyához is csomagokat (xorg-osokat), leszedte, telepítette, majd restartoltam kis idő múlva. Bootol, KDE bejön, rakja ki az ikonokat az óra mellé, és kiírt egy üzenetet, hogy a rendszer kicsit lassú lesz, mert vamit telepít, és ezután a képernyő tök fehér lett
.