Új hozzászólás Aktív témák

• BaliJack

aktív tag

Sziasztok!

Mint korábban említettem, jövök még :).
    De mielőtt panaszkodnék, elmondom, hogy sikerült beállítanom azt, hogy a windows hálózatot SUSE alól is elérjem - hála egy angol nyelvű szájbarágós leírásnak :R.
    A családi EPSON-t is nyomtatásra tudtam bírni :C.

Naszóval, a probléma.
    Tegnap is megnézettem yast2-vel, hogy vannak-e frissebb csomagok (kövezés ellen felöltöztem :D ), talált vidkártyához is csomagokat (xorg-osokat), leszedte, telepítette, majd restartoltam kis idő múlva. Bootol, KDE bejön, rakja ki az ikonokat az óra mellé, és kiírt egy üzenetet, hogy a rendszer kicsit lassú lesz, mert vamit telepít, és ezután a képernyő tök fehér lett :Y.
    Na, mondom, most mivan. A háttérben ott volt minden: menü, tálcán vmilyen ablakok, de a fehér kép volt az előtérben kábé úgy, mint amikor egy ablakot úgy állítunk be, hogy mindig felül legyen (ebből is láccik, hogy az ablak hím :D ). Így semmit sem tudtam a grafikus felületen csinálni.
    Megnéztem a parancssoros felületen az xorg.conf tartalmát, hátha a telepítés elrontott vmit, de rendben volt. Megnéztem az Xorg.0.log-ot is, ott is minden okés volt. Átfutottam a boot.log-ot is, ott sem láttam hibát...
    Többszöri újraindulás után is eljáccotta, és annyit sikerült kideríteni, hogy a compiz betöltésénél van vmi baj...
    A kérdésem az lenne, hogy a compizt parancssorból hogyan lehetne kivenni úgy, hogy ne töltődjön be?
    Vagy esetleg vmilyen más úton módon hogyan lehet elkerülni a fehér képernyőt?

Előre is köszönöm.

Szerk.: fglrx-es drivert használok, esetleg próbáljam ki a radeonhd-set?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés