Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Létezik olyan bug a játékban, hogy bármit csinálok kb 500 -al többet fogyaszt mindenből a birodalmam?
Szinte mindent leépítettem addig a szintig, hogy ne legyen túlfogyasztás. Pl csillagbázisok védelme, összes katonai hajó feloszlatása... Egy háború utáni állapot van,(senki nem nyert semmit) ami nem szűnik azáltal sem, hogy rendszereket osztogattam szét illetve ami már súlyos anyagi gondokat okoz(?), előörsök leépítése.
(Adminisztrációs kapacitásom alacsony volta miatt a költségeim a fellegekben volt, kb 150-200% ez miatt gondoltam hogy valami gebasz van! A meglévöhöz képest kb. 3-4 rendszerrel bővült a birodalom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest