Hirdetés
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!

- 

LOGOUT
A topic a Steam Trading Cards kártyákkal foglalkozik. Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket és lehet csereajánlatokat kérni/tenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zamery
senior tag
Mivel mindenkinek másfajta kártyája van, és percenként változik az ára, én azt mondanám, hogy egy, vagy több ~0,35€ értékű kártyát (Steam Tradeing Card) kérnék érte. 4db Just Cause 1 van. Én 0,27€ ért vettem, azzal a céllal, hogy felteszem SG-re de, ahogy hallom hozzáadták a bundle listához, abból meg már megvan a 30€. Szóval nem kell.
 - 

Chiller
őstag
Másfélért?

Ma reggel tudtam végre elpasszolni 24 óra után a torchlight2 foilomat 43 eurocentért....
Egyébként ez borítékolható volt sajnos.
Gondolom most már kezdik látni az emberek, hogy tényleg semmi értelme nincsen a jelvényeknek. Még a pénzeseknek is van tűréshatáruk.
 - 

sagem
addikt
Én (meg még mások) annak is örülnék ha egyáltalán egy darab foilt kapnék 70 kártya húzás után..

1ébként szerintem inkább azzal van összefüggésben, hogy kb. mostanra ébredt rá mindenki, hogy tulajdonképpen semmit nem ér a craftolás. A többség azt hitte, hogy lvl10nél húzzák meg a határt (ehhez a szinthez azért minimum 1-2 craftolás kell), lesz valami bónusz/játék egyéb a magasabb szintűeknek. Így értelme lett volna az xp gyűjtögetésnek. Ehhez képest lófütty sincs, summer kártyák vannak, de az is már lvl5 től, így a többség szavadul a kártyáktól, kb 10x annyi eladó van, mint vevő

- 

Arkennys
addikt
abban a pillanatban igen, de én az akkor hozzáadottakra gondoltam. Nem volt nagy eresztés, de csak szerintem. Amit bétában már kizsákmányoltunk, részemről érdekes lenne a nyitáshoz venni, mikor amiből már tudtam, régesrég kiszedtem a kártyákat

A kérdés lényegi részére valaki?

Új hozzászólás Aktív témák
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
 - Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest