Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsiga18
tag
Most csináltam a 64GBos deckből 512GB-ost. Ennyire egyszerű dolgom nem volt még SSD cserével és telepítéssel (re-image opcióval)
Szerk: valamiért microsdről nem volt hajlandó bootolni, így maradt a usb-c átalakítóval pendrivozás
-
tsiga18
tag
Én most azzal küzdök az ally-n, hogy ami "pöcc-röff" volt decken irányítàs beállítás egy játéknál valahogy kiszenvedjem az allyból is.
A steam érzékeli a deck összes gombját (a deck hátulján lévőket is), az ally gombjait már nem, az Asus Armoury crate-e meg hol működik hol nem -
tsiga18
tag
A napokban volt időm játszani a steam decken, nekem nagyon bejött az élmény. Letöltöm a játékot, megnézem a gombok kiosztását és mehet a játék.
Amiket próbáltam eddig: Stellaris, Left 4 dead 2, Infection free zone.Egyelőre SD kártyáról játszok, de már van 512Gb-os SSD is a fiókban, 1-2 héten belül beszerelem ha nem jön elő hiba addig.
A letöltések nálam elég hullámzó sebességgel mentek, 25 Mbps-140 Mbps között hullámvasutazott, szerintem az SD kártya miatt. UPC (most már voda) szolgáltaói modem szórja a wifit itthon, 1 szobában voltam vele, gigabites net van itt. -
tsiga18
tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Eddig tetszik, hogy bekapcsoltam, 5 percet frissített, bejelentkeztem és már ott volt előttem a steam könyvtáram. Meggyőzött, hogy ez tényleg "célhardver" játékra.
Rendeltem egy 512GB Samsung Evo microSD-t, szerdán lesz nálam, egyelőre arra telepítek majd. Pár hétig nyomkodom így, aztán egy SSD cserét is megejtek benne, 512GB lenne a cél abból is
-
tsiga18
tag
Feleségemtől kaptam évfordulónkra egy 64GB-os decket, most állítgatom be
Ally is van mellette, kiváncsi vagyok melyik fog jobban tetszeni -
tsiga18
tag
Most vettem észre, hogy a felújított 512GB steam deck 2féle áron elérhető:

90 euró a különbség a kettő között, de elvileg ugyanazt kellene tartalmaznia. Az első képen a jobb alsó részen a Minősített felújított gombra nyomva jutottam a 2. képhez
Szerk: az első képen azok új gépek és nem felújított?
-
tsiga18
tag
-
tsiga18
tag
Sziasztok,
Akinek van pár stratégiai játéka (pl. Stellaris, Imperium Galactica 2, CC Generals, Stronghold, Civilization 6, Cities Skylines) tudna kérem írni hogy milyen konzolon az irányításuk?
Élvezhető vagy kell egér/billentyűzet hozzá?
A kis kijelzőn a nagy térképek mennyire láthatóak?
Általánosságban milyen a játékélmény?Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Cucuska2