Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- X15U Super macro
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsiga18
tag
Most csináltam a 64GBos deckből 512GB-ost. Ennyire egyszerű dolgom nem volt még SSD cserével és telepítéssel (re-image opcióval)
Szerk: valamiért microsdről nem volt hajlandó bootolni, így maradt a usb-c átalakítóval pendrivozás
-
tsiga18
tag
Én most azzal küzdök az ally-n, hogy ami "pöcc-röff" volt decken irányítàs beállítás egy játéknál valahogy kiszenvedjem az allyból is.
A steam érzékeli a deck összes gombját (a deck hátulján lévőket is), az ally gombjait már nem, az Asus Armoury crate-e meg hol működik hol nem -
tsiga18
tag
A napokban volt időm játszani a steam decken, nekem nagyon bejött az élmény. Letöltöm a játékot, megnézem a gombok kiosztását és mehet a játék.
Amiket próbáltam eddig: Stellaris, Left 4 dead 2, Infection free zone.Egyelőre SD kártyáról játszok, de már van 512Gb-os SSD is a fiókban, 1-2 héten belül beszerelem ha nem jön elő hiba addig.
A letöltések nálam elég hullámzó sebességgel mentek, 25 Mbps-140 Mbps között hullámvasutazott, szerintem az SD kártya miatt. UPC (most már voda) szolgáltaói modem szórja a wifit itthon, 1 szobában voltam vele, gigabites net van itt. -
tsiga18
tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Eddig tetszik, hogy bekapcsoltam, 5 percet frissített, bejelentkeztem és már ott volt előttem a steam könyvtáram. Meggyőzött, hogy ez tényleg "célhardver" játékra.
Rendeltem egy 512GB Samsung Evo microSD-t, szerdán lesz nálam, egyelőre arra telepítek majd. Pár hétig nyomkodom így, aztán egy SSD cserét is megejtek benne, 512GB lenne a cél abból is
-
tsiga18
tag
Feleségemtől kaptam évfordulónkra egy 64GB-os decket, most állítgatom be
Ally is van mellette, kiváncsi vagyok melyik fog jobban tetszeni -
tsiga18
tag
Most vettem észre, hogy a felújított 512GB steam deck 2féle áron elérhető:

90 euró a különbség a kettő között, de elvileg ugyanazt kellene tartalmaznia. Az első képen a jobb alsó részen a Minősített felújított gombra nyomva jutottam a 2. képhez
Szerk: az első képen azok új gépek és nem felújított?
-
tsiga18
tag
-
tsiga18
tag
Sziasztok,
Akinek van pár stratégiai játéka (pl. Stellaris, Imperium Galactica 2, CC Generals, Stronghold, Civilization 6, Cities Skylines) tudna kérem írni hogy milyen konzolon az irányításuk?
Élvezhető vagy kell egér/billentyűzet hozzá?
A kis kijelzőn a nagy térképek mennyire láthatóak?
Általánosságban milyen a játékélmény?Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- Lenovo Thinkpad T14 X280 X390 Yoga 460 Magyar Billentyűzetek eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2