- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Most van stabil 3.3.2 .
Ennél vezették be, hogy nem csak automatán beállított kijelző felbontás van Game módban.
"Added external display output resolution and refresh rate selection UI in Display Settings"De ez nem a játék felbontás! Ez a külső kijelző felbontása.
Ez a Deck beállításaiban beállítható amikor össze van kötve egy kijelzővel.Viszont eddig is volt egy opció a játék felbontás állítására (nem tudom mióta). Az adott játék beállításainál a tulajdonságok alatt van egy menü aminek a neve is az, hogy játék felbontása:

Amit itt állítunk az beállítható az adott játékban mint max felbontás Game módban. Persze ha itt maxra a 4k-t vesszük akkor az összes a játékban beállítható felbontás elérhető a 4k ig bezárólag amit a játékban opció. Ha ezt átállítjuk is a Defaulton indul a játék DE beállítható lesz nagyobb felbontás is. Ezt kérdeztem #3453 majd teszteltem is #3457. Ez nem 3.3.2 újítás. Eddig is volt csak nem foglalkoztam sosem vele. A 3.3.2 -es mostaniban bevezettet beállítás a "Native" beállításra van hatással ami mostantól beállítható és nem az amit magától beállít a rendszer.Ezért is jó, hogy beszéltünk róla mert most már legalább láttam, hogy működik

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony Vegas
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- LENOVO Legion 5 RTX 5060 115W / OLED 165Hz / Ryzen 7 / 1TB SSD / 24GB DDR5 / Garanciás 2029-ig
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
- HP Elitebook 820 G3 (Intel Core i5-6300U 12,0" FullHD) több darab, akár 11.990Ft
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2