Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bepken

veterán

válasz ripla #112164 üzenetére

legyen egy "eskü ez jó!" szűrő, erre gondolsz? :DDD

egyébként ennek a nextfestnek épp az volna a lényege, hogy az ilyen kis garázsprojektetket támogassák :) nyilván nem azt mondom ezzel, hogy nincs tele szeméttel, de ez sajnos a Steam általános problémája, nem pedig magának az eseménynek.

én a jómúltkorában, egy korábbi nextfest alkalmával letöltöttem a Schedule I. nevezetű csodát...magam sem tudom miért - talán tetszett a leírása és nagyjából képek alapján belőttem azt, hogy egy-másfél óráig elleszek ezzel a primitív baromsággal (gondoltam akkor, épp van annyi időm) ....hát....én magát a játékot csak amiatt nem vettem meg végül, mert már a demóba vagy 16 órát beletoltam és az egész napom ment a kukába :DDD utána láttam, hogy streamerek közt is mennyire népszerű

ez persze csak 1 ellenpélda a valóban töménytelen szemét mellett....de ennyi erővel én simán el tudom képzelni, hogy ugyanúgy, ahogy másnak a fent említett játék egy szemét, egy általam érdektelennek titulált cím is lehet más szemében szórakoztató gyöngyszem. szóval érted :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés