Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
mvkly
senior tag
Tökre megértem. A "vegyél jobb pc-t" meg ez a másodjára már inkább leereszkedőnek tűnő marketing promója az elfogyasztható kajának/piának se a pozitív irányba tolja az ingát.

Tiéd a döntés... Nesztek, ha már e miatt is sír a szátok, örüljetek.
Meg az egyik fejlesztőjük pár hetes bejegyzése a kritikák kapcsán: [link]
Na de majd a road map. Fallout szériát ismerőknek talán van sejtése arról, elengedi-e a Bethesda ezt a játékot, én nem tudom. De attól tartok, 1-2 év és kuka részükről ilyen indulás után, ne legyen igazam.Félig üres a játék, a new game+-al meg inkább a tétnélküliséget érzem, nem az "új" utak lehetőségét. Ezek ellenére nekem becsípődött a Starfield, de racionális indokom nagyon nincs rá, mivel a mínusz lista nálam is hosszabb, mint a plusz.
Viszont amit a karakter szótlanságáról írtál, az nálam pozitív. Nem szeretem, ha a főhős helyettem beszél és érez, kivesz az immerzióból. Elég a szöveges irányválasztás. Ne kötözzenek be egy olyan szerepbe, ami nem én akarok lenni a játék világában, pl. RDR2 v. CP2077.
Csak egyszer csinálnának egy olyan westernt RDR színvonalon, ahol William Munny lehetnék...
-
Vesa
veterán
"New Atlantis egyszerűen gagyi ahogy kinéz. A fű, a fák, a víz, a járókelők... "
Ebben egyet kell értenem. Neon City, Akila City körökkel jobb minőségben van megcsinálva, vagy akár egy sima bányatelep is méltóbban néz ki. De NA egyáltalán nem hozza az érzést, hogy ez itt a központ, a csúcs, a mag. Azok az épületek a hihetetlen gagyi textúrákkal, koszos fehér/világos bilikék falakkal, kifejezetten illúzióromboló. Ezzel szemben megérkezel Neon City-be, és egy sokkal minőségibb látvány fogad. Nem is értem, ezt így ki engedte át?

-
Rossi
addikt
Egyrészt éppen megmentetted az életét, másrészt hozzáértél egy Artifact-hoz, amiről ő már akkor tudta, hogy innentől kezdve különleges vagy, és számukra nélkülözhetetlen. A bányász csajnak meg fingja nincs az egészről, nem tudta az Artifact-ról, hogy mennyire értékes.
Így jobb?
A gunfight szerintem is nagyon könnyű és kiismerhető, hard nehézségen még nem sikerült meghalni azért, mert lelőttek volna.
Terrormorph már más tészta.
De ha nehéz játékkal akarok játszani, akkor ott az Elden Ring, ami meg semmi másról nem szól, mint meghalni 52x, mire meg tudod ölni az aktuális boss-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

GPU ~80% (7900XT), CPU 95+%. Egy, a tiednél nem sokkal erősebb 5600x-el.