Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Templomos részben egyet kell értenem. Én is vártam, hogy majd lesz valami értelme, de 130 órával a hátam mögött konkrétan egyszer sem használtam egyik képességet sem, gyakorlatilag semmi értelme. Egy jól feltápolt karakterrel, megfelelően uppolt fegyverekkel és felszereléssel teljesen mellőzhetők ezek a képességek. Ezt vagy integrálni kellett volna valahogy a játékba, hogy legyen értelme, vagy legalább a megszerzésüket lehetett volna változatosabbra csinálni. Szierintem a Fallout 4 nem az egyetlen nagy közös játéktér miatt érződött kerekebbnek. (Már ha itt arra gondolsz, hogy a bolygók miatt szét van töredezve a játéktér). Én inkább abban látom ezt, hogy a Fallout 4-ben jobban össze voltak fésülve a fícsörök. pl. az építésnek ott volt némi értelme -bár ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor ott sem sok-. De legalább néha betámadták ellenséges NPC-k vagy állatok a településeket, ami ösztönzően hatott arra, hogy falat vagy védelmi rendszert építsen a játékos, netán toborozzon több NPC-t a táborba, akik a szokásos termelési feladatokon kívül őrt is álltak vagy harcoltak.
Az SF-ből ez teljesen hiányzik, így sajnos értelmét veszti az építés. Mivel értelmét veszti az outpost építése, nyersanyag sem kell sok, innentől pedig a bányáknak sincs túl sok értelme. Van persze valameddig értelme, amíg egy kis bázist épít az ember vagy ilyesmi, de hosszabb távon a játék saját maga teszi teljesen feleslegessé az építkezést. Ettől még a lehetőség benne van és aki szeret építeni -mint én is-, az elszórakozhat vele. Sajnos ez a része sincs kész, mert még az egyszerű objektumforgatás is annyira kiakasztó, hogy csak erős idegzettel lehet komolyabban építkezni (főleg a belteret díszíteni). Szórakoztatónak jelen állapotában nem nevezném. Nekem is az az érzésem, hogy lehetett volna ez sokkal jobb is ha kicsit még jobban átgondolják, de összességében így 130 óra környékén, ha most letenném a játékot, akkor is bőven megérte volna az árát és ajnlanám másoknak is. Ennyi, alapvetően élveztes játékidővel ez több, mint megérte. A modoktól még sokat várok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest