Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz concret_hp #14650 üzenetére

hihi...ezt megnezem otthon....
    azt mondjuk ala tudom tamasztani, hogyha a zerg nem helyez nyomast mar az elejen a protossra, hanem nagyon koran expel, akkor a protossnak kotelezo betamadni....s ha nem is tudja lecsapni az expet akkor sem szabad pihenni hagyni....mert queen-el, nagyon gyorsan belehet indidani az expeket...

Persze nehez a balanszt megtalalni a zerg-el, mert larvabol megy a sereg meg a gazdasag is.....viszont abban igaza van foccernek, hogy 10-15 felporgetett void brutalis pusztitast vegez foldon, es levegoben....stalkerbol lenyegesebb nagyobb sereg kell, hogy ugyanazt a hatast elerje....

• föccer

nagyúr

válasz concret_hp #14650 üzenetére

Persze hogyne. Korai exp ellen azonnal támadni kell. Az rendben is van. Sikerült is védenem, azt a "durva pusht". De halkan megjegyzem, hogy igen, végig előnyben voltál. Pedig állítólag a Z ezzel a nyitással nagyon erős gazdaságot tud építeni. Aham, ja persze. látszik mennyire erős volt a gazdaságom. Kb semmire nem mentem vele. Pedig egységet sem hoztam, viszonylag hamar kintem ki a goldra, szedtem ott is a gázt. Ennyi. Most a.i. ellen megnéztem, hogy 16. percre simán le lehet hozni a 18 void-ot, lev2 fegyverrel, növelt sebességgel. Hát ezen őszintén röhögnöm kell.

És most lehet mondani, hogy miért hagyom, hogy eljusson eddig. Kérdezem én, hogy a picsába megyek át 6-7-8 cannonon? persze banneling. Mennyi lárva kell hozzá? Sok. Menyibe kerülnek? Sokba. Milyen gazdaságod lesz mellette? Semmilyen.

Lehet menni mutára. A rep mutatta, hogy milyen eredményes voltam. Pediglen még azt mondtam magamban, hogy frankon sikerültek a harassok. És tényleg tucatnyi szedőt szettem le. Mit értem vele? semmit. A P olyan hihetetlen gyorsan építi fel a gazdaságát, hogy az valami vicc. Gyak, ha 14 poolt csinálok, akkor már nem tudok bemenni hozzá, mert már elfelazott, és tele pakolta magát cannonnal. Helló. Ha erre átmegyek bannelingre, hogy betörjek, akkor már lent vannak az első voidok. És mit érek vele, hogy betörtem a falat. Egységem nincs, gazdaságom nincs.

Persze igen, tudom, hogy low level vagyok, de (már bocs hogy ezt mondom) nem vagy nagyságrendel jobb játékos nálam. Sőt ki merem jelenteni, hogy sacc/kb egy szinten vagyunk. És ennyi. Z.vel akkor van esélyem P ellen, ha mass gateway unitozik.

Üdv, föccer

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés