Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
Formaster
üzenetére
hát hallod, szerintem értek a hardverekhez és képzeld el nekem is van ssdm, 2 is és mindegyik csúcskategóriás és anno mikor kijött az sc2 hddvel nyomtam és ugyanugy rohadt jó fpsem volt és kb semmit se korlátozott a hdd, ami különbség van játékokban ssd és hdd közt azok a töltési idők lehetnek meg esetenként mondom pár swappolás az elején de amint betöltötte a cuccost, ez már nem lehet akadály
ssd-t nem kifejezetten játékra szokták ajánlani, hanem oprendszer gyorsítására, főleg a bődületes IOPS értékek miatt(kis fájlok rohadt gyors olvasása, 4k stb), amelyeket esetenként elérhetik a 85-90 ezret is újabb ssdknél, de az ocz vertex 2-m "csak" 50 ezret tud kb, de ez is jó sokszorosa egy hddnek, minden adatot ugyanannyi idő alatt ér el stb stb, de ez nem ssd topik, ugyhogy nem folytatom
szerintem nálad vmi totál más gubanc lehetett, mert nekem anno egy átlagos 7200 rpmes samu vinyón volt futtatva a játék és teljesen jól ment, játékokban nem a háttértár a szűk keresztmetszet teljesítményben, ennyi erővel a bf3hoz meg rengeteg nagy erőforrás igényes játékhoz is kéne az ssd pedig nem alapfeltétel, rendszerkövetelményekben sincs megemlitve hogy ajánlotthoz vegyél ssdt mert nem kell

de elfogadom a tapasztalatodat, de nekem más tapasztalataim vannak és én máshogy tudom, de azért ennyire ne vegyél mérget arra hogy neked van igazad

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- World of Warships
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest