Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeLucZ

addikt

válasz Formaster #32042 üzenetére

hát hallod, szerintem értek a hardverekhez és képzeld el nekem is van ssdm, 2 is és mindegyik csúcskategóriás és anno mikor kijött az sc2 hddvel nyomtam és ugyanugy rohadt jó fpsem volt és kb semmit se korlátozott a hdd, ami különbség van játékokban ssd és hdd közt azok a töltési idők lehetnek meg esetenként mondom pár swappolás az elején de amint betöltötte a cuccost, ez már nem lehet akadály

ssd-t nem kifejezetten játékra szokták ajánlani, hanem oprendszer gyorsítására, főleg a bődületes IOPS értékek miatt(kis fájlok rohadt gyors olvasása, 4k stb), amelyeket esetenként elérhetik a 85-90 ezret is újabb ssdknél, de az ocz vertex 2-m "csak" 50 ezret tud kb, de ez is jó sokszorosa egy hddnek, minden adatot ugyanannyi idő alatt ér el stb stb, de ez nem ssd topik, ugyhogy nem folytatom

szerintem nálad vmi totál más gubanc lehetett, mert nekem anno egy átlagos 7200 rpmes samu vinyón volt futtatva a játék és teljesen jól ment, játékokban nem a háttértár a szűk keresztmetszet teljesítményben, ennyi erővel a bf3hoz meg rengeteg nagy erőforrás igényes játékhoz is kéne az ssd pedig nem alapfeltétel, rendszerkövetelményekben sincs megemlitve hogy ajánlotthoz vegyél ssdt mert nem kell :D

de elfogadom a tapasztalatodat, de nekem más tapasztalataim vannak és én máshogy tudom, de azért ennyire ne vegyél mérget arra hogy neked van igazad :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés