Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hun'reeth

őstag

Én személy szerint örülök, hogy királylány azaz lány is tud ennyire rajongani a Star Wars univerzumért.
    Én már öregségemből kifolyólag 1981-ben amikor itthon először bemutatták az akkor még ''Csillagok Háborúja'' című filmet már a moziban ücsörögtam és persze nagy rajongója lettem a témának. :D
    Nem bírom megállni szó nélkül: illusiON Te nagyon idióta! :Y:(( Bizonyára még nagyon gyerek vagy de az idióta fogalmát azt hiszem sikerült kimerítened. Tanuld meg értelmezni is amit látsz (ne adj isten olvasol) !!!
    A filmekről csak annyit: az új részek rendkívül gyatrára sikeredtek. :( Az első inkább gyerekmese mint igazi film a karakterek elnagyoltak a közelébe sem érnek pl. a Han Solo féle karakternek.
    A második rész valamivel jobb csak épp Anakin karaktere és az őt megformáló szinész egy nagy nulla! Valahogy nem sikerült sem Lucas bácsinak sem a szinésznek semmit visszaadnia a gonosszá válás folyamatából.
    Érződik a filmeken, hogy a mai, divatos Hollywood-i követelményeknek akar megfelelni.

Új hozzászólás Aktív témák