Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Én személy szerint örülök, hogy királylány azaz lány is tud ennyire rajongani a Star Wars univerzumért.
Én már öregségemből kifolyólag 1981-ben amikor itthon először bemutatták az akkor még ''Csillagok Háborúja'' című filmet már a moziban ücsörögtam és persze nagy rajongója lettem a témának.
Nem bírom megállni szó nélkül: illusiON Te nagyon idióta!Bizonyára még nagyon gyerek vagy de az idióta fogalmát azt hiszem sikerült kimerítened. Tanuld meg értelmezni is amit látsz (ne adj isten olvasol) !!!
A filmekről csak annyit: az új részek rendkívül gyatrára sikeredtek.Az első inkább gyerekmese mint igazi film a karakterek elnagyoltak a közelébe sem érnek pl. a Han Solo féle karakternek.
A második rész valamivel jobb csak épp Anakin karaktere és az őt megformáló szinész egy nagy nulla! Valahogy nem sikerült sem Lucas bácsinak sem a szinésznek semmit visszaadnia a gonosszá válás folyamatából.
Érződik a filmeken, hogy a mai, divatos Hollywood-i követelményeknek akar megfelelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest