Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
én

Amúgy például arra kevesen emlékeznek, hogy az eredeti Csillagok háborúja az a III - IV. epizódként jött ki. -
soo277
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én már éltem ,de még csak fél éves voltam
-
Phobion
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az komoly!
Akkor még én se. Nagyon várom már a jövő hét pénteket, de 0 elvárásokkal megyek neki.
-
l.skywalker
titán
42 éve a mai napon mutatták be a Birodalom Visszavágot
Ki látta élőben? Én még nem éltem 😆
-
minek?:S
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tényleg, ki is ment a fejemből a The Acolyte. Mondjuk arra kíváncsi leszek azért, nem kis potenciál rejlik benne, bár beszereztem pár HR könyvet(A Jedik fénye, Fenyegető sötétség, Viharfellegek), időm még nem volt sajnos elkezdeni.
-
őstag
válasz
Phobion
üzenetére
Én sem írnám le így előre. A Sequelt sem Daisy rontotta el szvsz, bár nem ismerem a munkásságát, de ott az egész alapkoncepció borzalmas volt és emiatt lett olyan, amilyen. De én is a Rouge One-t tudnám felhozni pozitív példának, teljesen jó film volt(leszámítva, hogy az elején több időt kellett volna hagynia a karakterek/helyszínek megismerésére).
-
Phobion
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Állítólag női főszereppel, eh, részemről lehet offos lesz.
-
l.skywalker
titán
-
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Huh hát nem 2 soros.

Köszönöm.
Az a borító még mindig baromi jól néz ki.
-
l.skywalker
titán
válasz
üzenetére
A jelenlegi Vanity Fair interjúban nem esett szó róla. Itt az egész cikk:
Star Wars’ TV Rebellion: ‘Obi-Wan Kenobi,’ ‘Ahsoka,’ and ‘Andor’ Rise | Vanity Fair -
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Oh köszönöm. Nem is hittem volna, hogy az Andor ilyen közel lesz. Ahhoz képest, hogy mennyire "jelentéktelen" a többihez képest, én igazából várom, hogy egy nagyot dobbantsanak. Meg én nem is tudom unni ezt az érát, attól függetlenül, hogy egy High Republicot is megnéznék már.
Akkor a BB-ről semmi hír ezek szerint.
-
l.skywalker
titán
válasz
üzenetére
Ez most a hivatalos:
Star Wars' upcoming live-action TV slate
#ObiWanKenobi — May 27
#Andor — Late Summer 2022
#TheMandalorian S3 — Late 2022 or Early 2023
#Ahsoka — 2023 -
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát én is gondoltam, hogy nem túl reális a nyár. Viszont, ha már ott tartunk, hogy 1 éve jött ki a Bad Batch, annak a második évadáról van valami hír?
Illetve az Andor akkor most mikor is jön pontosan? Idén még vagy jövőre? Mert azt tudom, hogy az Ahsokát mostanában kezdték el forgatni, az talán jövő év vége talán. -
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Oh, nem arról volt szó, hogy akár már a nyáron megjelenhet?
-
l.skywalker
titán
Culture Crave 🍿 on Twitter:
"#TheMandalorian S3 will release in late 2022 or early 2023 (via @VanityFair) " -
M3oH
addikt
-
l.skywalker
titán
Új akció-kalandjáték készül [link]
-
l.skywalker
titán
válasz
Phobion
üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy kapunk-e választ arra, hogy:
- Luke-nak Skywalker maradt a vezetékneve (és nem Lars lett, ahogy Lei az Organa nevet kapta)
- Miként érte el Obi van Kenobi, hogy a vezetékneve meghagyása mellett sem tűnt fel senkinek sem, hogy a nagy Jedi mester és köztársasági tábornok még él. -
Phobion
addikt
Obi-Wan Kenobi | Teaser Trailer | Disney+
LET'S GOOO!
-
Redneck
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nagyon jó hír! A Jedi széria folytatását várom, remélem még fejlesztenek a harcrendszeren, a lootoláson. SW fps ezer éve nem volt, arra is kíváncsi vagyok, bár kicsit szkeptikusan állok a projekthez.
-
l.skywalker
titán
A Respawn 3 Star Wars játékot készít:
Electronic Arts & Lucasfilm Games announce new Star Wars titles from Respawn Entertainment (ea.com) -
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nézd a jó oldalát, az is az ő érdeme, hogy két éve nem volt egyetlen, rossz Star Wars mozifilm se!
Ez is teljesítmény azért.
-
Redneck
nagyúr
válasz
üzenetére
Lehet egy gyengébb pillanatomban, ha nagyon nem tudok mit nézni, adok neki egy esélyt. A Clone Warst próbáltam erőltetni, de ultragagyi gyerekes faszság volt. Már azzal kivágta nálam a biztosítékot, hogy Anakinnak padawanja volt, aki ráadásul, öntörvényű, és engedetlen, totál antipatikus karakter lett a szememben.
-
Phobion
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van már konkrét dátum, hogy nálunk mikor lesz elérhető?
(Disney+) -
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Én is így voltam vele.. mondjuk a 2003-as CW-vel a mai napig így vagyok, arra nem is tudom magam rávenni.. meg a Rebelsre(pedig azt is végig néztem). De a TCW-t egyszerűen megszoktam/megszerettem.. főleg amennyit változott az animáció 2008 óta. Én azt mondom - mivel egy az egyben magamat látom ebben a véleményedben -, hogy adj neki egy esélyt és kezdd el nézni.. én is az első 1-2 évadot még kicsit erőltetebben néztem, a 3-4 évadban már ment egyezerre a 3-4 rész, az 5. évadnál már még "könnyebb" volt nézni, a 6. évadot nagyjából megfeleztem.. a 7-et közvetlenül a 6. után néztem és egyben.. engem megfogott.
-
.LnB
titán
válasz
Phobion
üzenetére
Az biztos nem lesz.
Én kíváncsi vagyok rá. Viszont tartok tőle, hogy ennek a A köztársaság fénykorának a létrejöttét se egy baromira jó ötlet ihlette, hanem ismét csak a pénz. A Disney lemorzsolta az SW fanok lelkesedését, és ebből csak egy amolyan "soft-reboot" lehetett a menekvés. -
.LnB
titán
Előjegyezhető az első, A köztársaság fénykora könyv: [link]
-
soo277
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát ha olyan lesz mint a Divi2,akkor inkább ki se adják
-
venom8888
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
kurvara oregszek, ahogy jonnek ki a SW sorozatok,es jatekok, nem lessz ez igy jo.
-
l.skywalker
titán
Próbálkozik az Ubi link
-
soo277
őstag
Eddigi legjobb,Jedi Academy,Republic Commando,Kotor1,2,F.o
Ezeket felülmúlni,hát rajta -
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én a régiekkel nem játszottam, de szerintem a JFO egész pofás lett.
-
Phobion
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
A mai napig nem értem, hogy miért nem készül a Republic Commando 2.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Anno a Jedi Academy-t sokszor végigjátszottam. Nagyon szerettem azt a játékot. Szuper volt padawanból Jedi lovaggá válni. S ha jól csináltad, akkor a többieknél hamarabb válhattál teljes jogú Jedivé.
-
venom8888
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
kiraly, amugy most jelenleg a Star Wars Battlefront 2 a legjobb game.
-
őstag
válasz
üzenetére
Ja igen és kifelejtettem, hogy amit még mondtak az az volt, hogy a filmek regényei azért nem tartoznak bele a kánonba, mert egyrészt bőven a Disney-éra előtt íródtak, másrészt eltérnek a filmtől - akár az új filmek regényei, csak utóbbinál a Lucasfilm ezt engedélyezte.
-
őstag
válasz
macilacus
üzenetére
Közben én is kicsit utánanéztem. Konkrétan van egy Rixon nevű srác youtubeon, neki van egy discord szervere és ott érdeklődtem körül. A lényeg, hogy a kánon ugye azt takarja, ami az első 6 film és a TCW, meg amit a felvásárlástól kiadtak a Disney felügyelete alatt. Plusz infóként megkaptam -bár mintha valahonnan már hallottam volna-, hogy a "legendákat" még maga Lucas sem ismerte el hivatalosan. Én sem tartom jó ötletnek, hogy kukáztak mindent, mert ahogy hallottam sok jó könyv volt köztük, viszont azért érthető is, több száz könyvet kellett volna átnézni stbstb, jóval egyszerűbb volt így.
-
macilacus
senior tag
válasz
üzenetére
A Legendákba nem azok a könyvek tartoznak amik a disney felügyelete alatt írtak.
Kicsit utána néztem és két féle Star Wars kánon van.
Az egyik a régi a George Lucas féle, amibe a Legendákba levő könyvek jó része benne van, de hogy pontosan melyikek azt nem tudom.
A másik pedig a disney féle, ami a régiből az alapműveken kívül mindent kidobott. és létrehozta a maga trágyakötegét. Hozzáteszem, hogy azért tartom trágyakötegnek, mert kidobták a meglévőket mintha nem is lettek volna, ráadásul a saját készítésű műveik is ellentmondanak egymásnak, sőt az alapműnek is. -
venom8888
őstag
Az obi wan sorozatba az eredeti szinesz ter vissza?
-
venom8888
őstag
Basszus, rengeteg tortenet van meg a Star Wars ban. es meg folyamat irjak, mert jonnek ki a kepregenyek. Remelem halalomig tudom elvezni az univerzumot.
-
őstag
-
macilacus
senior tag
válasz
üzenetére
Tudtommal az a kánon amikor időrendben felsorolja őket Yavin előt, Yavin után, és ez az.
YE 25 793-tól
YU 41.5-ig
(Ahogy látom tévedtem, de it van a kánon is)Az oldal tartalom jegyzéke:
Tartalomjegyzék
Kánon
Legendák
A Közátársaság-előtti időszak
A Régi Köztársaság időszaka
A Birodalom felemelkedésének időszaka
A Lázadás időszaka
Az Új Köztársaság korszaka
A Hagyaték időszaka -
őstag
Sziasztok srácok!
Lenne pár kérdésem könyvekkel kapcsolatban, remélem tudtok segíteni. Egyszer már bele akartam kezdeni pár éve, akkor még nem sok fogalmam volt arról, hogy mi a legendák és mi a kánon, ezért össze vissza vettem őket, és azóta is olvasatlanul hevernek a polcomon. Időközben rájöttem, hogy a legendák nem különösebben érdekelnek, ezért szeretném lecserélni azokat a könyveimet kánonbeliekre. A kérdésem az lenne, hogy [link] ez mennyire megbízható forrás, illetve mennyire friss?
Másik kérdésem az lenne, hogy az előbb említett összesítésben nincsenek benne a:
George Lucas - Csillagok háborúja
Donald F. Glut - A Birodalom visszavág
James Kahn - A Jedi visszatérkönyvek. Miért? A forrás hibás vagy ezek a könyvek tényleg nincsenek benne hivatalosan a kánonban?
-
l.skywalker
titán
Arra figyeljetek kérlek, hogy ne legyen itt Mandalorian spoiler. Nem mindenki látta még
-
törölt tag
Új hírek kezdtek terjedni a Disney-Lucasfilm felől. Bár ezt hivatalosan még nem erősítették meg, de a hírek szerint a Disney vezére, Bob Chapek látva a Mandalorian sikerét, felvetette lehetőségként, hogy Kathleen Kennedy helyére átmenetileg George Lucast kéri föl. Mivel George Lucas nem alkalmazottja a Disney-nek, hanem független, ezért az elnöksége ideiglenessége az új elnök megválasztásáig tarthat, de ez a lépés is jelzi, hogy a Disney felsőbb vezetése is szakítana a Kennedy féle vonal terveivel, inkább a Lucas-Favreau-Filoni hármas terveit preferálná.
Reméljük, igaz lesz a hír! -
venom8888
őstag
Es hogy alakulhat ki hegység,hó ,es lelegezheto levego a halalcsillagon? Hegyek millio évek alatt alakulnak ki.
-
Miklós315
senior tag
válasz
venom8888
üzenetére
"Nem anakint csinálták Grogu vérével"
Persze, hogy nem, hanem arra utalt gb4400, hogy a Baljós árnyakban vezették be ezt a midikloriános vérbigyót a misztikum szétverése és a tudományos okfejtés (Erő-érzékenység) vonatkozásában. Tehát a Mandalorianben Grogu vére azért kell, hogy felhasználják valamire (pl. Dark Trooperek fabrikálására vagy másra, ez kérdéses maradt, bár a DT-ek "érezhették" Luke-ot a jelenetben, de mindegy, egyelőre nem tudjuk). -
venom8888
őstag
Tehat 2 kérdojel van
Ki Anakin apja
Es mire hasznaktak fel Grogu vérétDe lehet a kovetkezo 3 sw sorozatban kiderul valami
Obi van kenobi sorozat,uj mandalorian,boba fetr,es az a jedi csaj aki a mandoban volr,annak is lesz sorozata. -
törölt tag
Amúgy új fejlemėnyek vannak a Lucasfilm vs. rajongók háborúban. Mark Hamill ismét bejegyzėst tett közzé a Twitteren. Kiállt a rajongók mellett, és példaként kitette azoknak a youtube videóknak a linkjét is, ahol a rajongók sorra pozitívan reagálnak Luke Skywalker megjelenésére az utolsó epizód végén. Mindemellett azt írta, hogy ez nagyon jólesett neki.
-
venom8888
őstag
Hali. Amugy miert nem derult meg ki,hogy Grogu vérét mire is használták fel? Van mar 11 star wars film,es egyikben sem volt még utalás.
-
törölt tag
válasz
Redneck
üzenetére
Az a baj, hogy a folytatástrilógia már le lett forgatva, és aszerint Luke Skywalker maradt egy idióta figura, bármit is hoznak be a most következő sorozatokba.
Bár ha jól belegondolok, a folytatástrilógiát tekinthetjük úgy, mintha nem is létezne, legalábbis a STAR WARS rajongók számára. Azt a három filmet egyetlen normális SW rajongó sem fogja elfogadni. Akiket meg nem érdekel, azoknak meg mindegy. -
Redneck
nagyúr
válasz
üzenetére
Még jó hogy nem felejtettük el. A Mandalorian második évadának vége, mindenkinek tetszett, bárkivel beszéltem. Abban a pár percben több SW volt, mint az új trilógiában összesen.
Van, amit nem lehet ezzel a liberális-PC vonallal rövid távon elérni. Úgy gondolom ezt bizonyítja, az új részek sikertelensége is, amikkel Kennedy néni, alaposan bakot lőtt.
Hiába divat most a badass női karaktereket tolni, általában nem működnek jól.
Rey karakterével nem lett volna semmi gondom, ha találtak volna egy jó színésznőt, és egy értelmes SW történetbe helyezik. Ez nem sikerült.
Sikerült viszont, kínosan nevetségessé tenni az öreg Skywalker mestert, így búcsúztatva a karakterét. Ha nincs a Mandalorian második évadának vége, maradt volna a keserű szájíz.Én az ilyen Kathleen Kennedy féle producerekből, inkább nem kérek, és remélem mások is így vannak vele.
-
törölt tag
válasz
Redneck
üzenetére
Az utóbbi időben kiderült, hogy Kathleen Kennedy szemèt igazából Luke Skywalker domináns karaktere zavarta leginkább, mert túlságosan férfiközpontúnak tartotta a klasszikus részeket. Ezért akarta megöletni Luke-ot, és helyére egy női főhőst tenni, Rey-t.
Mindenesetre kiderült, hogy rengeteg nő is Luke Skywalker-t akarta látni, amint ezt a sok reaction videóból is látni lehetett. Amikor Favreau-ék előálltak azzal a tervvel, hogy visszahozzák Luke-ot, Kennedy azt követelte az alkotóktól, hogy a dark troopereket kaszaboló fénykardos jelenetek ne legyenek benne a vėgleges változatban, csak az, ahogy belép. Végûl csak belekerûltek, és telitalálatnak bizonyult.
A nagyságos asszonynak meg fő a feje. Időközben Mark Hamill a twitteren közzėtette, hogy látta a reagálós videókat, és nagyon örül, hogy a rajongók nem felejtették el Luke Skywalkert. -
Redneck
nagyúr
válasz
üzenetére
Nincs ezzel baj, csak nem mindegy milyen célközönséget céloznak vele. Az SW univerzum hatalmas, de gyökerek és mondanivaló nélküli történetekre, karakterekre, plusz erőltetett polkorrektségre, szerintem kisebb az igény. Ha nem így lenne, az új trilógia is többeknél betalált volna.
-
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Mandalorian egyèrtelműen kiválóra sikerült, bár még nem èrtem a végére. A befejező pár percet már rengetegszer láttam, és valóban olyan befejezés, amiről még sokàig fognak beszélni. Most arról is jöttek hírek, hogy a Lucasfilm a folytatástrilógia filmjeit vágással kikozmetikázná, kivágva belőle azokat a részeket, amikben Luke Skywalker negatív antihősként lett bemutatva. De ez véleményem szerint szarcukrozás. Hiába cukrozzàk a fekáliát, nem lesz belőle csoki.
-
törölt tag
Áll a bál a Lucasfilm és a rajongók között. A Mandalorian befejező jelenete sok rajongót meghatott, és ezekről sok regálós videó van fent a youtube-on. A Lucasfilm egyik prominense, Pablo Hidalgo posztot tett közzé róla a twitteren, a rajongókon gúnyolódva. Most balhé van. Néhány nappal később bocsánatot kért, de ez elég hiteltelennek tűnt. Eközben Mark Hamill is megszólalt, hogy a Mandalorian meglepetésszerű vége után sok ember rájött, hogy valójában mindig is ezt az irányt szerette volna a STAR WARS világában. Úgy tűnik, Kathleen Kennedy és kegyeltjei egyre nehezebben fogadják el azt a tényt, hogy elvesztették a rajongók támogatását, és Jon Favreau, Dave Filoni és George Lucas féle vonalat akarják, s a nagyságos asszony hívei sorra közlik a rajongókon gúnyolódó tweet-jeiket. Úgy tűnik a folytatástrilógia kritikusai és a régi kánon hívei egyre nagyobb teret nyernek, de hogy ennek mi lesz a vége, azt nem lehet tudni.
-
törölt tag
válasz
Redneck
üzenetére
A folytatások lehetőségét alaposan lekorlátozza az a fránya idő, ami csak telik. Carrie Fisher meghalt, a többiek is megöregedtek, és ahogy a Mandalorian utolsó részének záró jelenete után kiderült, a hardcore rajongók fejében és lelkében még mindig a Jedi visszatérben látott szereplők képe él. Náluk Luke Skywalker még mindig fiatal, ahogy Leia is. Bár Han Solo idősebb, de ott még ő is az ereje teljében lévő pasas volt.
Ezeknek a karaktereknek az életre hívásához CGI-ra lenne szükség. S ki tudja, ezt bevállalja-e valaki? -
Redneck
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem is jó rész volt, én a másodikat szeretem kevésbé, főleg a CGI és a szerelmi vergődés miatt. A klónozós szál nem volt rossz, ahogy a a harmadik rész hangulat váltása sem, bár az eltúlzott, sokszor gagyi CGI-s befejező párbajt nem szeretem.
Az új trilógia karakterei szerintem nagyon rosszak, Daisy Ridley 72 fogsoros feje ultra idegesítő, és a visszahozott öreg Carrie Fisher is zavart. Az Erő Ébredésében, egyedül Harrison Forddal nem volt bajom, de őt viszonylag hamar nullázták sajnos.l.skywalker:
A második részben én sem voltam Hayden Christensenért oda, de a harmadikban szerintem jó volt. Kicsit túltolta a hülyegyereket, de amikor Vaderré vált, átjött a játéka.
Én is támogatnám a Thrawn storykat, vagy egy Shadows of the Empire filmet, de ezekre elég kevés az esély. Leginkább egy sötétebb hangvételű, Sithekről szóló filmnek örülnék.
A Clone Warst sajnos nem tudtam megszeretni, pedig többször próbáltam. Logikátlan volt, nem tetszett az animáció, és azt éreztem hogy erősen a merchandiseról szól. Ahsoka Tano is irtó irritáló volt számomra, kb. annyira mint Rey. -
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
válasz
Redneck
üzenetére
Igen az Episode 1 talán nem annyira gagyi, sokat emel a színvonalon, hogy nincs még benne Hayden Christensen és van benne Darth Maul és Qui-Gon. De a 2-3 szerintem nem lett elég drámai, vagy csak Christensen miatt vagyok vele ennyire kritikus. De még az ébredő erőt sem érzem olyan rossznak. Valahogy a 2-3 és a 8-9 amik nem hozták így utólag bennem azt, amit szerettem volna az egésztől. Nem éreztem, hogy a sztori megrengette volna az univerzumot.
Szerintem amúgy a legérdekesebb történetszál amit folytatni lehetne az a 3 és a 4 közötti időszak lenne. Sok alkotás érintette ezt az időszakot (Rogue One, Mandaloriai, videójátékok (Force Unleashed, Fallen Order), jön a Cassian Andor sorozat, feltehetőleg az Obi Wan film/sorozat is érinteni fogja) és annyira hosszú időszakot ölel fel, hogy adja magát még oda több komolyabb alkotás is.
De nekem személy szerint a legjobban az esne, ha a Thrawn történetszállal csinálnának valamit, lévén ő végül nem került a süllyesztőbe és rém izgalmas karakter.
-
törölt tag
válasz
Redneck
üzenetére
Az előzménytrilógia a furcsaságai ellenére tartotta a fő irányvonalat, ami a Jedi lovagok és a Sith-ek ellentétét illeti. A Skywalker család történetével, a köztársaság bukásával és a birodalom felemelkedésével foglalkozott, és volt benne koncepció.
Amit én a folytatástrilógiában az idióta történeten kívül kifogásolhatónak láttam, az az, hogy a főszereplők csak úgy elvoltak egymás társaságában, de nem volt köztük semmiféle igazi baráti kapcsolat. A klasszikus trilógiában érezhető, hogy Luke, Han, Leia és Chewbacca barátok, és valamilyen szinten kötődnek egymáshoz. Han megmenti Luke életét, Luke pedig Han Solo-ét, mert barátok. Ugyanez igaz Leia vonatkozásában is, aki a Birodalom visszavágban az egyértelmű veszély ellenére mégis visszamegy Luke-ért a Bespin-re, és kockáztatja az életét Hasn Solo-ért is.
A folytatástrilógia főszereplői csak elvannak együtt, de arctalan, és jellegtelen figurák. Talán Daisy Ridley az egyetlen, aki belefért volna egy méltó folytatásba.Ami a Baljós árnyakat illeti, kulcsfontosságú epizód, mert itt indul be az a folyamat, ahogy Palpatine szépen lassan ellehetetleníti az elődjét, Valorum főkancellárt, hogy a helyére kerülhessen, és ezzel beindítsa az egész gépezetet az uralkodóvá váláshoz, és a Birodalom felépítéséhjez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor még én se. Nagyon várom már a jövő hét pénteket, de 0 elvárásokkal megyek neki.

(Disney+)