Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
... no comment... sztem vkitől elkérem a filmet és megirom hány perctől kéne néznetek azt a részt amire gondolok... najó az elején tleg baromságokat irtam.. deakkor is.... hagyjuk, ezzel a téma lezárva:
-
illusiON
őstag
6dik rész te iqblasting-boy!!!!!!!!!!! 4. rész: az ujr emény
5. rész a birodalom visszavág
6. rész: a jedi visszatér
és nem az 5. részrőlo beszélek LOL -
Apophis
őstag
Dupla. Megint lelassult a PH!, nem az én hibám!

[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Csak szórakozik. Az apja kezét ''operálták'' rá, LOL.

-
Hun'reeth
őstag
Olybá tűnik, hogy illusiON csak szopatja a népet ezzel a baromsággal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
Te miről beszélsz? A Birodalom visszavág végén Vader levágja Luke jobb kezét, és nemsokára műkezet kap. A Jedi visszatérben csupán a hasonlóságot veszi észre az apja, és saját keze között, akkor jön rá, hogy Vader szinte nem is ember már. Luke nem akkor tudja meg, hogy kesztyű van a kezén
-
illusiON
őstag
de texefoxák vagytok már! nem műkaaaaaaar! nem értitek meg?!?!?! a 6,. részben, amikor az erdőből kiviszik lukeot, emrts aját amgát feladja.... akkor... akkor beszlget tört vödörrel... utána meg harcol tört vödörrel, és amikor tört vödör kinyirja a császárt! akkor veszi észre luke azt a fekete kesztyüt a kezén! nemtom miről beszéltek... vagy csak másikv erziós filmet láttam?
mark hamill-es luke ra gopndolok ám, nem vmi hüderégire vagy remixre 
-
Thunder78
őstag
válasz
királylány
üzenetére
Már régóta tart ... vhs-en megvan mind az 5. Könyvben mind a 6, a folytatásokat még nem olvastam, mert igazából nem tudom, hogy melyik vonalon érdemes elindulni, vagy egyáltalán mik jelentek meg. Mindig csak néhány epizóddal találkozom és nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e megvennem.
DVD-n majd akkor, ha mind a 6 kijön egy dobozban full extrásan tele bónusz lemezekkel. Nem akarom 1 év múlva a falat kaparni, hogy miről maradtam le, inkább kivárom
-
Thunder78
őstag
Egyetértek Cizio-val, asszem Illusion bukta a dellát
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Tudom, hogy nem volt klasszikus értelemben jedi de azért elég silány volt ez az ugrom-félbevágom megoldás. Főleg úgy, addig a harc nagyon is jól megkoreografált volt. A Dooku karaktert pedig épp a titiokzatossága teszi jóvá....... illetve rosszá.
Ő tetszik nagyon is. No meg ahogy bedobják, hogy ki kinek a tanítványa volt és vigigkövethető a sor Yoda-tól egészen Luke-ig az zseniális!
A végső harcnál pedig amíg Yoda (aki nem jedi hanem jedi mester !)pl. a mennyezet darbjait könnyedén hárította (a villámról nem is beszélve) utána nekiáll tökölődni azzal az oszloppal? Nem reális!
Én mindenképp egy kis csalódást éreztem azon felül, hogy ez volt a legjobb jelenet a filmben. -
Cizio
aktív tag
Hali nem olvastam végig a topicot de már nem bírtam ki, hogy ne oldjam meg a relytéjt....
Amikor rátekint a saját kezére akkor nem azt nézi, hogy az övé átalakult...
Ha erre a részre ennyire emlékszel kellene még 2 jelenetre emlékezned ami megmagyarázza a dolgot.
1. Jabba hajónán belelőnek a kezébe Luke-nak...
2. Amikor Luke a Dagobah felé veszi az irányt ránéz az űrhajójában a karjára amiben látszanak, hogy a robotikus dolgok vannak és ráhúz egy FEKETE KESZTŰT...
Következtetés: nincs ott semmilyen átváltozás... csak azt nézi mi lenne belőle ha a haragja tovább burjánzik... -
Dilikutya
félisten
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy Obi-Wan még nem volt Jedi, amikor Darth Maul-t legyőzte. De azóta sok év telt el, és a 3. rész nyilván ismét később játszódik valamivel. A Dooku-t alakító Christopher Lee-re semmi panaszom alapjában véve, az a gondom, hogy nem nagyon bontakozik ki a karakter. Yoda is csak Jedi, ő sem legyőzhetetlen. És ne feledd, hogy az Uralkodóval szemben alul fog maradni. Amúgy Dooku nem legyőzte, hanem döntés elé állította Yoda-t, nyilván érezve, hogy alul maradhat vele szemben, így inkább elmenekült.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Dooku karaktere egyébként nagyon bejön, a szinész is megfelelő hozzá. Sokkal jobb gonosz jedinek mint Dart Maul. Kicsit hajaz a majdani Vader -ra.
Szóval jó! Nem az hiányzott, hogy Yoda mindjárt kettéhasítja, hanem az a fölény aminek meg kéne lennie vele szemben.
Ha már egyszer Ő volna elvileg a Császár pozitív ellenfele. Szóval az hiányzott, hogy már-már legyőzze Dooku-t amikor valami váratlan segítséggel annak mégis sikerüljön meglépni. Vagy legalább összeeshetett volna a hajójában a fáradtságtól mikor felszáll. Yoda meg lazán, könnyedén félrecsapva azt az oszlopot odabaktatna az elesettek mellé.
Hogyan fog így felülkerekedni Obi-van Dooku-n a 3. részben?
Mert az első részben is igencsak gyenge volt ahogy Darth Maul-t legyőzte!
Sőt sz@r! -
Dilikutya
félisten
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Hmm... ha Yoda kettéhasítja Dooku-t, akkor ő is csak egy egyszerhaználatos főgonosz...bár még így sem lesz belőle Vader kvalitású ellenfél. Valahogy a negatív, erőteljes karakterek hiányoznak a két új filmből. Darth Maul csak egy statiszta, Sidious jelenléte sem olyan erőteljes, mint a 4-5-6 részekben. Azokban sokkal tekintélyesebb, sőt félelmetesebb, annak ellenére, hogy ott is csak háttérfigura. Vaderről már nem is beszélve, aki tényleg tökéletesen betölti a főellenség szerepét, tekintélyt parancsoló, összetett, kétarcú jellem, ez már a Luke-kal való első összecsapásakor érződik.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Szvsz a Klónok támadása egész tűrhető film, az eleje még valóban hollywood-i, de a második fele kezdi helyretenni a dolgokat, Anakin rémálmától kezdve jobb lesz, a végén a harc kellően látványos, ugyanakkor a film végét kimondottan jónak találom, olyan baljóslatú. az Anakint játszó színész viszont tényleg egy nagy nulla.
-
AND1
őstag
válasz
Thunder78
üzenetére
Nálam is ugyan ez. Ep1 és 2 is tetszett.
Természetesen nem érhet fel a 4-5-6-al, sőt kicsit ''fura', hogy milyen látványosak az ''első'' részek, dehát így van megkreálva ez az egész.
(ki ne felejtené el mikor az Új Reményben a birodalmi hajók körül barna négyzet látható....de hát mit számított! Nem az volt a lényeg!...)
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
Én személy szerint örülök, hogy királylány azaz lány is tud ennyire rajongani a Star Wars univerzumért.
Én már öregségemből kifolyólag 1981-ben amikor itthon először bemutatták az akkor még ''Csillagok Háborúja'' című filmet már a moziban ücsörögtam és persze nagy rajongója lettem a témának.
Nem bírom megállni szó nélkül: illusiON Te nagyon idióta!
Bizonyára még nagyon gyerek vagy de az idióta fogalmát azt hiszem sikerült kimerítened. Tanuld meg értelmezni is amit látsz (ne adj isten olvasol) !!!
A filmekről csak annyit: az új részek rendkívül gyatrára sikeredtek.
Az első inkább gyerekmese mint igazi film a karakterek elnagyoltak a közelébe sem érnek pl. a Han Solo féle karakternek.
A második rész valamivel jobb csak épp Anakin karaktere és az őt megformáló szinész egy nagy nulla! Valahogy nem sikerült sem Lucas bácsinak sem a szinésznek semmit visszaadnia a gonosszá válás folyamatából.
Érződik a filmeken, hogy a mai, divatos Hollywood-i követelményeknek akar megfelelni. -
Obi-1
őstag
Szvsz semmi értelme ennek a témának. Én is próbálkoztam annak idején a Star Wars Ultimate Edition témával, de igazából ilyen témákra ott van a starwars.hu meg a starwars.com
Szvsz zárható. -
Dilikutya
félisten
válasz
Thunder78
üzenetére
Persze
Olyan kiadás még úgy sincs az SW-ből
Addigra hátha előkerül még pár kimaradt, elfelejtett jelenet is
Ha Lucas lennék, biztosan nem hagynám ki ezt a poént. Mindent elsöprő extra hegyek, bónuszlemezek, a jelenlegi SW DVD tulajdonosok meg kaparhatják a falat kínjukban 
-
Thunder78
őstag
Én imádom az SW-t úgy ahogy van.
Nekem tesztett az Ep1 és a 2 is, kíváncsian várom a 3-at is. Persze a 4-5-6 a kiály, azért Harrison Fordékat nem könnyű ám túlszárnyalni
Kérdés: Szerintetek ha kintlesz az Ep3, akkor megfog jelenni mind a 6 rész egy díszdobozban? Egyednlőre ezért nem vettem még meg a trilógiát sem. -
Agostino
addikt
Star Wars rulez.

Véleményem szerint az Ep1 valóban csak matinénak megy el. Ep2 jobb lett szerintem lényegesen, de még mindig nem az igazi sajnos. Ep3-ban bízok, talan az majd felér a 4-5-6-os részekkel, de sose tudni mit hoz a jövő.
Most találtam meg neten a régirégi SW képregényeket, majd valamikor kinyomtatom. Jelenleg is előfizetője vagyok a SW képregénynek, de valahogy a mostani részek nagyon szomorúak. De pl az Egyeskedés művészete 1-2 nagyon jó volt, Jabba a király face
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
na mi van?minden rajongó alszik már?
régen kiadták képregényben is a részeket,asszem fazekas attila rajzolta.nagyon élethű volt,még fekete fehérben is...Rongyosra olvastam őket....A könyvek meg kozmosz vagy galaktika sorozaton belül meg is vannak a polcon....Első kiadások....
-
Drizzt
nagyúr
Sajnos nekem a 80-as évek beli megnézés nem jutott ki...
Szerintetetek mi olyan jó film még a star warson kívül, ami ennyire jó lett, hogy még 25 év múlva is mindenki rajong érte, illetve lesz még valami, ami ilyen lesz a mostaniak közül? A star trek meg akkora gagyiság, hogy hihetetlen. Azon mindig meghalok az unalomtól kínomban. -
deedee
őstag
végigolvastam a topikot......Kb 3-4 értelmes,érdekes felvetést találtam,a többi csak szócséplés.....Szerintem ha nem is kellene zárni,mindenesetre nem kellene chat-jelleget adni neki.....
Amúgy én még annó gyűjtöttem is a birodalmis /bircsi/képeket.topikot is nyitottam asszem még régebben itt a ph-n.....Nekem az első/mármint 4-5-6/részek jönnek be ....A minap néztem meg az új kiadást és jó volt .../főleg,hogy szinkronosan néztem
/
másfél órát álltam sorban a 80-as években amikor mozijegyre vártam....
bocsi az ismétlésért,csak ennyit mondok:voda gprs és szakadás....
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
végigolvastam a topikot......Kb 3-4 értelmes,érdekes felvetést találtam,a többi csak szócséplés.....Szerintem ha nem is kellene zárni,mindenesetre nem kellene chat-jelleget adni neki.....
Amúgy én még annó gyűjtöttem is a birodalmis /bircsi/képeket.topikot is nyitottam asszem még régebben itt a ph-n.....Nekem az első/mármint 4-5-6/részek jönnek be ....A minap néztem meg az új kiadást és jó volt .../főleg,hogy szinkronosan néztem
/
másfél órát álltam sorban a 80-as években amikor mozijegyre vártam.... -
pweisz
senior tag
Régen szerettem a StarWars világot, jók voltak a filmek meg a könyvek is. De mostanában nem olvasok, és az új részek valami kegyetlen gagyik, remélem a 3.rész már jó lessz.
-
zLegolas
őstag
válasz
királylány
üzenetére
Írtam e-mailt, olvasd el!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
királylány
üzenetére
Szerintem az EP2-ben a szerelmes részek egy picit el lettek túlozva. Amúgy meg szerintem az EP2 hihetetlen jó lett. Nekem tetszik annyira, mint az eredeti trilógia. Bár ez nem volt mindig így. A 3-at nagyon várom. Nekem ez elég furán fog kijönni, de a színészek azok, akik a legkevésbé tetszenek. Harrison Fordk jobban játszottak. Vagy legalábbis van valami karakteres a bundesliga-hajban. De itt meg annyira idegesítő, hogy a színészek a mai normáknak megfelelően vannak megcsinálva külsőleg. De így is nagyon jó!!!
-
V.ki
aktív tag
válasz
királylány
üzenetére
![[kép] [kép]](http://nagymotor.dox.hu/cuccok/smiley/55.gif)
-
királylány
csendes tag
megelőztél abban,hogy hamarabb felvetetted ezt a prequel dolgot.
én nem nagyon láttam lassított,kimerevített jelenetet. Viszont én imádtam, amikor először megláttam a majdnem birodalmi hajókat, és a klónokat, akik nagyon hasonlítanak a rohamosztagosokra!fel is ment az adrenalinszintem tőle...

igen,én is érzem a gyerekfilm részét, de anno az új remény is sok gyerek kedvence volt...
de mi benne a nulla? van benne szerelem, robotok, jedik, sok harc...igen, lehetett volna jobbra csinálni, de most már ez van. -
Drizzt
nagyúr
válasz
királylány
üzenetére
Á, nem így van, csak vicc volt. Inkább Luke-os fejem van. Nah, ez sem igaz. Olyan fejem van, amilyen van. Nem tudom, kire hasonlít. Mondjuk rám!

-
MarKoo
addikt
Dilikutya már linkelt pár ''hasonló'' topikot, így nekem csak zárnom kell.

-
zoleeE 13
tag
jar jar a legjobb

-
zLegolas
őstag
válasz
királylány
üzenetére
Inkább olyan délelőttös gyerekeknek való matinéfilmek lettek. A 2. még ráadásul megspékelve akciójelenetekkel, ahol minden robbanik, marha látványos, csak a sűrűje hiányzik. Svárcenegger filmekben vannak ilyesmik, repül a lángoló kamion, lassított felvételen, hadd bámuljon a paraszt... nekem ilyen érzésem volt.
Egy tanárom szokta volt mondani anno: Olyan mint a tejszínhab a tortán..szép, amíg bele nem kóstolsz, akkor meg egy nulla...
Őőőőő miben is előztelek meg?
-
zLegolas
őstag
Na most komolyan: én nagy rajongója voltam az első háromnak, az utóbbi kettő olyan egyszer megnézős kategória a hasra eső vicces robotkáival, meg az eszement Jar-Jar féle izékkel...
Szal a régi szép idők... sokaknak okoztak csalódást az új részek. Talán nem Lucas bának kellett volna kézbe vennie a folytatások intézését.
Egyébként majd' az összes ilyen Tmájú megjelent könyv itt figyel a polcomon.
A legtöbb jó. Vannak gyenguszok is, sajna.
-
királylány
csendes tag
...klassz szerető barátnő, akik bármikor meghallgatnak, és mindig támogatnak mindenben!köszi,hogy eszembe juttattad őket!

-
illusiON
őstag
hát hercegnő... ha kicsit megbarnulna és nem lenne világitó szájlakkja, ja és ha feket ruhát hiordana, meg hosszuhaja lenne, esetleg

-
zLegolas
őstag
válasz
királylány
üzenetére
Talán 1-2 klassz szerető...

-
királylány
csendes tag
köszönöm a védelmet!tényleg inkább olvasgatok, mert a kedvesem sokat fórumozik itt, és megfertőzött. A multimédiát szoktam meg ezt...
on: hát igen, nem jött ki még magyarul, de angolul Pesten állítólag hozzáférhető...a többivel hogy állsz? Timothy Zahn regények? vagy pl. a Han Solo trilógia?hm...nnnnyammi!nagyon jók! -
Dilikutya
félisten
válasz
királylány
üzenetére
Semmi bajom az újonc léteddel. De ami van, az van
Na peace, respeckt 
Nekem a hercegnő nem igazán jön be, valahogy a régi idők női nem nagyon tetszenek, talán a hajviselet, talán nem tudom, de a 90-es évektől kezdenek jól kinézni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
illusiON
őstag
jippppppppiiiiiiii, pezsgőt ide! megvan a 2000-dik hszem
˙ on: az a new order még nicns magyar nyelven?
de kár... -
V.ki
aktív tag
válasz
királylány
üzenetére
A Star Wars akkor sem való egy királylánynak!
![[kép] [kép]](http://nagymotor.dox.hu/cuccok/smiley/55.gif)
Na,de OFFot félretéve:Naon jó sztori a Star Wars.
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
bár bennelehetnék én abba a mesébe
amugy meg dilikutya: 155 napja regelt, és sztem azalatt az idő alatt ovlasgatott... éppen ő lehet h olyan, aki nem 20x minimum ír naponta, ahnem helyette többet ovloas, kevesebbet ír... jó hiogy én oktatok a napi elég nayg hsz-áltlagommal
én asszem inkább csubi lennék, mint han ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Drizzt
nagyúr
válasz
királylány
üzenetére
Szia! A barátaim szerint kiköpött olyan vagyok, mint Han Solo...

-
V.ki
aktív tag
válasz
királylány
üzenetére

Akkor gyere ki a meséből!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
királylány
csendes tag
az új fajjal kapcsolatos? New Order- Amcsiban eléggé megosztja az embereket. Csubakka pl. meghal, és ez a faj olyan, amelyik az erőn kívül van. Én nehezen tudom elképzelni folytatásnak, pedig híres írók írják. Valahogy a Timothy Zahnos jobban tettszik, inkább azon a vonalon kellene továbbmenni majd.
De viszont nem olvastam a New ordert, és kíváncsi lennék rá. -
Dilikutya
félisten
válasz
királylány
üzenetére
Az általam linkelt topikokban mindezekről szó esik...
-
illusiON
őstag
mia címe annakaz uj résznek?

-
királylány
csendes tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
de igenis lehet!ez a történet elég hosszú, lehet beszélgetni bármelyik részéről, a könyvekről, és igen, van a történetnek aktualitása.
pl.: biztos vannak itt olyanok,akik nemcsak a filmet ismerik. Elég sok sw könyv megjelent.Ezek közül szereti vki valamelyiket?
vagy.: a történet folytatása most ott tart,hogy jön egy új faj, akik megosztják az új köztársaságot, Leia és Han gyerekei a rossz oldalra térnek át. Olvasta valaki? MI a véleményetek? -
Dilikutya
félisten
válasz
királylány
üzenetére
Annyira nem régiek... mellesleg nincs új a nap alatt jelenleg ebben a témában. Akkor meg minek gyarapitsuk a hsz-eket

-
illusiON
őstag
látom bepörög a topic, aszittem csak mi ketten irogattunk

namsotmár élrtitek? vay ha annyira nem tudtam elmondani megszerzem kazina filmet, aztán megadom hány percnél keressétek
mod. nem lenne 1xübb, emrt elrohatt a cd amina film volt
lekopott a teteje 
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
válasz
királylány
üzenetére
Menjél inkább a trónra uralkodni(vissza a mesébe),nem való neked a Star Wars!
[Szerkesztve] -
királylány
csendes tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
sajnálom,ha bántja az önérzeted,hogy ilyen témát nyitottam. Én előtte direkt megnéztem ezeket a témákat...és különben is, némelyik egész régi...lehet,hogy azóta sok sw-os írogat ide...
nyugodtan írj a moderátornak,hogy töröljék. Ha ő is így látja,ahogy te, nos,akkor elfogadom....
-
zoleeE 13
tag
nálam a star wars a második legjobb film
-
illusiON
őstag
fhvááááááá, naszóval: a 6dik rész végefelé, a császár alkásán lukenak fekete kesztyü lesz a kezén... (és vmit elmélkedik róla asszem) na az a rész kéne
hülyén amygaráztam el, dehát ez van... nemvok nay foga(l)m(a)zó 
mod: mondom enm vok jó fogalmazó, de nem tudtam jobban elmaygarázni nektek bocsika
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
királylány
üzenetére
Én sem értem, mire gondolt... végül egyszerűen csak ez a jelenet kéne neki, ahol harcol a faterral, és ránéz a saját kezére... csak neki ehhez egy rakás értelmetlen hsz kellett, hogy rájöjjön, fogalma sincs, mit beszél
Én szeretem a Csillagok háborúját. -
illusiON
őstag
ja,f eltéteélezés? jahj bocs, az nem oda ment akkor
olyan tleg nem votl, na engem az a fekete kesztyüs rész érdekelne... vagy legalább kép.-.. -
Dilikutya
félisten
A kesztyűt értem... de a feltételezését nem... sose láttam olyat a Jedi Visszatérben, hogy Luke azt hitte volna, az apja kezét kapta meg. Pedig láttam az összes változatot, az eredetit, a 97-es verziót, meg a mostani kiadást is....
királylány: aham... megkérnélek, hogy nézd is meg az általam linkelt topikokat!
[Szerkesztve] -
-
illusiON
őstag
se füle, se farka... na figy: 6dik részben a film vége felé, mikor a császár lakásán harcol darth vader meg luke, akkor lukenak az egyik keze (kézfeje meg tenyere meg ujjai
) feketék, mintha a darth vader keze lenne csuklótól lefele áttéve rá... na az a rész kéne csak a filmből
szóval még1x: mikro beviszik a 6dik részben lukeot a császárhoz, és darth vaderrel aghrcol, akkor a bal keze asszem fekete lesz, vagyis fekete kesztyü lesz rajta... és feltételezi luke hogy az az apja keze... na az a jelenet kéne...
mod: jajjjjjjjjjjjjjj nem, a 6dik résznek a vége felé van... amikor kesztyü lesza kezén.. a 6dik rész végén!
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
királylány
üzenetére
Szerintem erre gondol, csak az átváltozást nem értem...
-
Dilikutya
félisten
válasz
királylány
üzenetére
Akkor segítek kicsit. Én találtam a keresővel...
Bővebben: link
illusiON: te meg ha akarsz valamit, próbáld már mások számára is érthetően előadni, mert ennek most se füle, se farka. Az utóbbi 2hsz-edben több a szmájli mint az érthető tartalom.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
... 6dik részben an egy olyan a filmben, hogy a luke észreveszi, h a keze (oh bocs tenyere
) fekete, amikor a császárnál van... amikor tört vödörrel harcol... akkor van a filmben egy rész amikor észreveszi hogy fekete a bal keze asszem... a 6dik rész végén! a jedi visszatérben!
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
válasz
királylány
üzenetére
nemigazán
majd megnézem, inkább csak könyvtárban néztem utána... köszi 
nincs meg vkinek kivágva 6dik részből az a jelenet, amikor luke észreveszi hogy apja keze lett az övé? ( mikor a bal / jobb keze fekete kesztyüs lesz) mert egy haverom nem hiszi el hogy átváltozik a keze.... fogattam egy 500asban, ugyhogy legyen meg!
-
királylány
csendes tag
mondjuk a pasimértékre visszakanyarodva...melyik nő ne szeretne egy ilyen férfit? magabiztos, erős, mindig a helyzet ura, humora van, jóképű, egyedi, és a lelke mélyén nagyon romantikus, ja, és gyerekszerető.
Mondanom sem kell, a páromban mindez ötvöződik...bizony!Úgyhogy vannak hansolók is köztünk!
olvastad a könyveket? -
illusiON
őstag
válasz
királylány
üzenetére
hehe, pasimérték
én is rajongója vagyok/voltam, gyürükurával együtt... na pl. az érdekelne, hogy hol tudom megvenni Szombathelyen v. Kőszegen a 6dik részt? (jedi viszatér, gyöngébbek kedvéér
) mert már cask azt nem olvsatam el... -
királylány
csendes tag
sziasztok!
Körbenéztem a keresőben, de ilyen témát nem találtam, ahol a rajongók összejöhetnének-csak játékkal kapcsolatosak voltak.
Gondolom, azért vagyunk egy páran, akik szeretjük....és jópáran, akik nem...
Beszélgethetnénk a könyvekről, filmekről, játékokról, akármiről...ami ezzel kapcsolatos.
Én 9 éves korom óta nagy rajongó vagyok, pedig akkor még a csak a pro7-en ment, németül volt meg nagyon sokáig, de imádtam!Aztán elkezdtem a könyveket is gyűjteni, és kialakult egy saját univerzumom.És a pasikat Han Solo-hoz hasonlítottam.Azóta is ő a mérték
Szeretem ezt a világot...és ha gyerekem lesz, neki is ezt fogom mesélni, az fix....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
hát lol
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mark hamill-es luke ra gopndolok ám, nem vmi hüderégire vagy remixre 
Ha már egyszer Ő volna elvileg a Császár pozitív ellenfele. Szóval az hiányzott, hogy már-már legyőzze Dooku-t amikor valami váratlan segítséggel annak mégis sikerüljön meglépni. Vagy legalább összeeshetett volna a hajójában a fáradtságtól mikor felszáll. Yoda meg lazán, könnyedén félrecsapva azt az oszlopot odabaktatna az elesettek mellé.
Mert az első részben is igencsak gyenge volt ahogy Darth Maul-t legyőzte!
Sőt sz@r!

én asszem inkább csubi lennék, mint han