Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
válasz
Arnold2
üzenetére
Tehát akkor van egyensúly ha a víz szép tiszta és nyugodt és a sithek nem dobálnak bele köveket.
Meg más sem dobál (Tarkin is szép kis zavart csinált az Erőben az Alderaannál).
És a jedik valóban ''csak'' tanulmányozzák.
Yoda például nagyon szemlélődős kedvében volt, amikor lökött egy hátraszaltósat hőn szeretett Császári Őfelségén az irodájában, vagy amikor ráugrott Dookura. De Obi-Vannak is volt pár száz ilyen momentuma.
Meg aztán akaratlanul is lehet dobálni.
Ha a jedik valóban csak tanulmányoznák az erőt, akkor a seggükön maradtak volna a háborúban és nem léptetik elő magukat tábornokká.
Ha egyensúly van az erőben, akkor nincsenek sithek, tiszta sor. De másik irányban miért volna igaz?
td (#1899):
Infók szerint a vetítőnek éppen haldoklófélben van az izzója, ami nem egy ötforintos darab, és a költségvetésből nem futja újra. -
td
senior tag
Megnéztem digitálisan is. Nagyon szép volt a képminőség, a színek, de elég sötét is (a ''fényerő''), tehát a sötét részeken nehezen lehetett a részleteket kivenni. Így volt ez anno a második résszel is. Én nem tudom, hogy spórolnak a vetítővel vagy mi van, de ez azért zavaró.
Vagy nem kedvezményes napon kellett volna mennem?
Mindenesetre a hangok nagyon jók voltak szintén, úgy vélem, szebben is szólt, mint a magyar. Pl. amikor Obi-Wan kémkedésre kéri Anakint a Tanács nevében, akkor hallani, ahogy visszhangoznak abban a csarnokban az ''sz''-ek és a hasonló hangok. A magyarban azt hiszem, ez nem jött ki.
Azon meg gondolkodtam, hogy R2 vajon mikor felejtett el repülni...?
-
Arnold2
őstag
válasz
Gregorius
üzenetére
LOL.
Ha az erő egyensúlyáról beszélünk akkor ne keverjük bele az argoganciát.
Vegszek egy szemléltető példát. Mondjuk az erő legyen egy szép nyugodt folyó. A jedik nem piszkálják a folyót csak nézik ahogy áramlik tanulmányozzák stb. A sithek pedig kicsivel följebb nagy bumszli köveket hajítanak bele állandóan zavart trutyit keltve a folyóban ergo az erőben. Tehát akkor van egyensúly ha a víz szép tiszta és nyugodt és a sithek nem dobálnak bele köveket.
Érted vagy magyarázzam el mondjuk almákkal is... -
Sárpac
nagyúr
Egyébként tényleg Anakin volt a kiválasztott aki egyensúlyt hozott méghozzá 2alkalommal is.
Elsőnek kiírtották 2jedi kivételével az összeset tehát 2sith 2jedi.
Majd mikor meghalt a 2jedi és csak Luke maradt tehát 2sith 1jedi Vödör elintézte, hogy ez ne így legyen igaz ebbe belehalt ő maga is.
-
neduddgi
aktív tag
válasz
Arnold2
üzenetére
Márcsak azért sem tudok egyet érteni ezzel a nézettel, ( ez egy Up is...) mert az evolúcót vizsgálva is a Darvini ösvényen először az első Sith-nek egyedül kellett valamikor létrejönnie, monnyuk Sith Ausztralo Pitechus formájában, tehát hogy midíg 2 volt nem védhető álláspont.
Különben is a mikor Dart Vader testgyakorlásként a feje fölé emelve vitte a Császárt a ledobó akna felé, akkor is sérült az elv, a csaszi még bőven Sith volt, Ő má' nem... vagy tévedek?

[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
UP
-
Kobe
veterán
nah feltettem a lapomra egy morbid kis szösszenetet, kukk meg

Bővebben: link
sw fanoknak kötelező
-
Ráczkölke
tag
válasz
neduddgi
üzenetére
Ja, és hol van az megírva, h mindig csak 2 Sith létezhet?! Pedig ők se voltak mindig ketten, ez egy külön csoport volt, és sokan voltak a tagjai!...Palpatine is gondolkodhatott volna így, h megint csinál egy szektát, oszt ő lesz ott az istenkirály! Minél többen vannak, annál hatékonyabb a ''munka''.
-//Dehát mint tudjuk, a Sithek módszere az árulás// ---wazze, akkor így semmi értelmeset nem mondtam--- a saját hatalomvágyuk miatt haltak ki a Sithek!!!
-
Szőrös
veterán
válasz
neduddgi
üzenetére
Obi a büdös életben nem állt volna át. Luka talán - az apja után picit benne is megvan a hajlam - de emlékezz vissza VI. végére ...Vader azt mondja neki , hogy ketten uralkodhatnának a galaxison : apja és fia. Azaz megölte volna a császárt. Az más kérdés , hogy hogyan .
-
Arnold2
őstag
válasz
Ráczkölke
üzenetére
Az átállásos dologhoz. Mindig csak 2 Sith lehet PUNK TUM!!!! Ezt már párszor megvitattuk...
És amiért megölte Dookut megint lett Vadernek és Palpatinnak egy sötét kis titkuk. Ez is egy macskakő Vaderré válás útján. Most nem fejtem ki remélem ennyi elég. Ha nem ölte volna meg akkor Dooku csak bekavart volna ill jóval kissebb lett volna a valószíűség,hogy Vader átáll... -
Ráczkölke
tag
Elhihetitek, nem vok oda az olvasásért, de most rám tört a sw-mánia...megtaláltam a Baljós Árnyakat és most olvasom a Sithek Bosszúját!

-Most végre rájöttem, miért harcolt olyan szánalmasan Dooku, mert az egész a terv része volt! //szvsz simán nyert volna, ha Sidious hagyja cselekedni!//
-Csak azt nem értem, h Anakin átallításához mért kellett feltétlenül meghalnia Dookunak? 3 Sith több, mint 2! Nehogymár az legyen az egyetlen mód az átállításához, h hidegvérrel meg kell gyilkolni egy fegyvertelen embert...és azt sem lehet elhanyagolni, h a gróf képzett harcos volt!
-
Ljana
tag
Mi van ha Sidius sugallta Anakin álmait, és azért hozta fel a midikloriánokat, hogy Anakin bízzon abban hogy csak ő segíthet??? Hisz az egyetlen aki tudott Anakin és Padmé kapcsolatáról az ő volt, Padmé pedig nem volt sem beteg , sem komplikációk nem voltak a szülésnél, tehát az egész egy kamu volt!
Ha Anakin nem áll át Sidius esik orra, mert nem válik valóra Anakin álma??? -
Obi-1
őstag
válasz
neduddgi
üzenetére

Vader és Grievous már nem rendelkezett az állva pisilés képességével, mert csak kevés darabkájuk maradt meg. Nekik nem volt szükségük WC-re, valami egyéb technikai megoldással szabadultak meg a salakanyagoktól.
Leia biztos addig hisztizett, amíg kiengedték a rohamosztagosok pisilni két vallatás között.
Közözködjetek csak...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Thom!
veterán
Star Wars: Revelations erről hallotatok már??
most szedem, állítólag 3. és 4. rész közötti űrt öleli fel? -
Gregorius
őstag
válasz
neduddgi
üzenetére
Kis butus

Bővebben: link -
neduddgi
aktív tag
Az angolság nekem is feltűnt. Hát igen, az eldolkodtató, hogy a mittomén generális, és Wader nagyúr hogyan WC-ztek... Meg a klónok ugyebár. Mert abból a szerelésből nem lehetett ripsz ropsz kibújni... De a 4. részben Lea hercegnő zárkájában, ahol napok óta fogva tartották, ott se volt WC...

-
Solad
addikt
Amit a Csillagok Háborúja nélkül nem tudnánk:
Minden lény tud angolul; amelyik nem beszéli, az is érti.
Minden űrhajón van gravitáció.
Az űrben vannak a robbanáshoz szükséges gázok.
Az űrben terjed a hang.
Minden bolygónak van légköre és már kolóniája is; továbbá a gravitáció a bolygó nagyságától függetlenül 1 G.
Az űrhajókon sosem esznek vagy vécéznek, csak nézik az ablakon a hiperűrt, amiben fénysebességgel haladnak.
Az űrháborúk során minden űrhajósnak egyértelmű, merre van fent és lent, előre és hátra.
Az egész bolygó egyetlen nép és város.
A lézerpisztoly tára és hatótávolsága végtelen; viszont hangot ad.
Távoli civilizációk hülyén köszönnek, ellenben mindenhol ismerik a leszállási engedély fogalmát. -
td
senior tag
Obi-1: ja, ez igaz. Nagyon nem kéne, akkor már inkább nem várok, és kell a DVD-s verzió...
(Bár ha előtte még lesz I-VI. egyben...)
Én még azt olavstam, hogy a Gyűrűk Ura sikerét irigyelte meg, és azért hozta ki ilyen gyorsan a trilógiát.
Torz on borz, Dilikutya: igen, nekem is eszembe jutott a dolog. Fene tudja! De Sidious-nak tényleg megtanította, hogy kell csinálni, vagy csak kamuzott az öreg?
Illetve még az jutott szembe, hogy Anakin álmai a saját félelmei miatt voltak, vagy esetleg azt is valahogy a Sidious idézte elő? -
Dilikutya
félisten
válasz
Arnold2
üzenetére
A midikloriánok nem azonosak az Erővel. Az Erő egy megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan dolog, ami ott van mindenütt, és mindent körülvesz. A midikloriánok parányi lények (lásd még: Baljós árnyak, Qui-Gonn vért vesz Anakintól). Olyasmi lények lehetnek, amik csak azokban találhatók meg, akiket átjár az Erő.
-
Szőrös
veterán
válasz
Arnold2
üzenetére
Szerintem az utolsó mondatod fedi a ''valóságot'' . Ezek a midiizék a közvetítő közeg ami által képesek lesznek használni az erőt.
''...hogy az erő segítségével rá tudta venni a midikloriánokat,hogy teremtsenek életet.'' nekem erről az jutott eszembe , hogy nem Ő nemzette e így Anakint. Mert ugye mondta az anyja , hogy nincs fizikai apja. -
Arnold2
őstag
Lenne egy kérdésem: Mikor Palpatin a páholyban mesél Anakinnak Darth Plevis-ről akkor ezt mondja: ''...hogy az erő segítségével rá tudta venni a midikloriánokat,hogy teremtsenek életet.''
Nos én ebben a mondatban azt nem értem,hogy én eddig úgy tudtam,hogy az erő=midikloriánok. Nekem ez a mondat így hangzik: ''...hogy az erő segítségével rá tudta venni az erőt...'' vagy ''...hogy a midikloriánok segítségével rá tudta venni a midikloriánokat...''. Nem így van?
Vagy a midikloriánok csak arra jók, hogy az egyént kapcsolatba hozzák az őt körülvevő erővel tehát katalizátorok/közvetítők?
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Tegnap végre én is megnéztem A Sith bosszúját. Mit mondhatnék... fel lehetne hozni negatívumként 1-2 dolog gyengébb kidolgozását (Yoda, Obi-Wan remeteélete, Anakin átállása sem az igazi valóban), de ez csak kukacoskodás lenne. A film egyszerűen kiváló, remek! Komor, nyomasztó hangulatú, az SW sorozat becsületét állították vele helyre. Bárcsak az EP I-II is ilyen lett volna...
-
-
Szőrös
veterán
A mostanság készülő SW rts a III.-IV. rész között fog játszódni s abból még pár info biztos csurran cseppen.
-
td
senior tag
Akkor ez olyan tipikus dolog lehet, mint Mo-n az azbesztcement. Elsőre tutinak tűnt, csak hosszú távon jöttek rá, hogy nem igazán pálya (túl gyorsan öregszenek).
A csatákban nem tudom, mennyire hullhattak. Az EpIII végén volt belőlük még jócskán, de a háború már véget ért (jó, mondjuk sejtésem szerint csak papíron). -
Obi-1
őstag
Leián nem fogott ki a keresztnév különbözősége. Bezzeg Lukenak nem esett le rögtön a tantusz.

A sorozást én sem tudom, miért vezették be. A Jango féle klónok mindenesetre a harcokban nagyrészt elhulltak (gondolom őket küldték a nehezebb bevetésekre is), na meg kétszeres-háromszoros gyorsasággal öregedtek, úgyhogy a IV. rész idejére nem maradt belőlük. A klónozáshoz a film szerint a környéken kell lennie a donornak, nem lehet a donor eredeti mintájából tovább dolgozni. Tehát új (gyengébb) donorok jöttek, majd elkezdtek (kényszer)sorozni.
A ''Tanitványodként hagytalak el'' sort nem érzem hibásnak, Anakin a III. részben is sokszor Mesternek szólítja Obi-Want. Különben sem ő hagyta ott, hanem Obi-Wan hagyta a Mustafaron, helyben. -
-
td
senior tag
válasz
Arnold2
üzenetére
Nem biztos. Ha eleve két nevet talált ki, hogy legyen egy, ha fiú lesz, meg egy, ha lány, akkor ez stimmt. Meg a terhességet titkolták is, úgyhogy nem hiszem, hogy elment ultrahangra.
A könyv is valami olyat ír, hogy megállapodtak Anakinnal, hogyha fiú lesz, akkor Luke, ha meg lány (Anakin ennek örült volna jobban), akkor Leia.
De hát mondtam is, néhol nagyon sietős a film, főleg, ha elsőre nézed.
(A digitálisban állítólag van egy-két plusz jelenet, tehát az hosszabb is valamivel.) -
td
senior tag
Ja-Ja-Ja!

Pedig ha klónok, mind egyformák, nincs sorozás (bár az eredetiben elhangzik egy ''Did you fight in the clone wars?'' kérdés Luke szájából, szóval ott elvileg OK, márha klónok alatt akkoriban uazokat gondolta Lucas).
De az eredetiben is volt valami, ami nekem kicsit gyanús volt, ámde gondolom, csak a magyarban: amikor Luke mondja Leiának, hogy itt van Ben Kenobi, és utóbbi nagyon megörül, pedig hát ő Obi-Wan Kenobit emlegetett a hologramon.
Az ma jutott eszembe, hogy pl. a ''Tanítványodként hagytalak ott, de mostmár én vagyok a mester.'' sem teljesen igaz, mivel már nem volt padawan a mostaniban... -
Obi-1
őstag
válasz
zLegolas
üzenetére
Mindenki legalább trilógiában gondolkodik Hollywoodban, ez egyértelmű. Lucas nagyot alkotott, mert ő egy trilógiányi trilógiában mert gondolkodni.

Kiváncsi lennék, mi lett volna az elképzelése a 3. trilógiáról. Lehet, ha meg akarta volna csinálni, akkor nem nyírta volna el a szálakat ennyire a Jedi visszatérben. -
zLegolas
őstag
Dettó egyet értek veled, Lucas-nak az első rész sikere után lódult meg a fantáziája... sok logikailag jobban felépített sci-fi történet van (Asimov: Alapítvány sorozata, F.Herbert: Dűne eposza), ami tán kevéssé bugos.
Mindíg vigyorognom kell, amikor előjön egy sikertörténet, oszt a készítői már lökik is, hogy ők beza már eleve kb.12 részben gondolkodtak (lásd: Mátrix).
A valóság az, hogy Lucas meg a stáb egy helységben körmüket rágva meg cigiről cigire gyújtva várták az első híreket a Csillagok háborúja bemutatásakor. És ez szó szerint értendő, ő maga nyilatkozta valahol. Sokan arra fogadtak ugyanis, hogy éktelen nagy bukás lesz...
Azért a király a SW marad a műfajban nálam is. És örülök, hogy a sorozat nem valami fércművel fejeződött be, tuti, hogy sokat számított az I. és II. részt ért sok fanyalgó kritika... -
zLegolas
őstag
Nekem azért fura Csubi feltűnése, mert ő szvsz. csak egy a több tízezer vuki közül, semmi extra szerepe nincs, egy mukkot nem szól, semmit nem csinál, meg nem említik, stb... még ha ''tábornok'' is... szal marhára nem hiányzott volna a történetből. Ennyi erővel bekerülhetett volna Solo papája is meg a kis Han születése, meg n+1 szereplő előtörténete.
-
fLeSs
nagyúr
Érdemes megnézni

Bővebben: link -
Obi-1
őstag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Különben már nem vagyok biztos benne, hogy a modernségre utaló mondat csak a könyvben volt, vagy a filmben is. A tavaly őszi DVD kiadás nincs meg, hogy ellenőrizzem.
Lucas szerintem kábé annyi elképzeléssel rendelkezett az előzményekről, mint amennyi az eredeti trilógiából kiderült. Palpatine sem volt Sith, vagy Erő-használó az eredeti koncepcióban, ez világos. A IV. rész idején még az apa-fiú kapcsolatra sem gondolt, szvsz. -
Hun'reeth
őstag
Tulajdonképpen nem tagadta le hiszen csak annyit mondd, hogy nekem soha nem volt ilyen droidom főleg nem egy ilyen modern (vagy mit is mond). Ez igaz is annyiból, hogy R2 sosem volt az övé! Persze R2 már vagy 2x éves nem épp modern darab. 
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem inkább csak szenilis az öreg.
Jahh, végülis ő Darth Vader kezét lábát vágta le nem Anakinét. Legalábbis az ő értelmezésében és mint ahogy mondja is az a jó ember aki apád volt meghalt...bizonyos értelemben.
Igazából ezekből is látszik, hogy Lucas nem gondolt át mindent eléggé. Kicsit erőltetni kell a szálakat. -
Obi-1
őstag
-
Hun'reeth
őstag
Nagyon meg kéne néznem angolul!

Ez a félrefordítás pl. elég nagy bakinak tűnik. Mondjuk ettől függetlenül ezzel is ugyanúgy felingerelhette Vadert. Igaz ekkor már mindennel csak ingerelni lehetett.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem nem tűnt úgy a ep3-ban, hogy Obi ismeri Csubit. Csupán annyit mondd, hogy ez itt Csubakka aki másodpilóta egy űrhajón ami valószínüleg jó nekünk. -
td
senior tag
válasz
Necrolyte
üzenetére
De itt nem az a lényeg, hogy rajta múlt-e vagy sem, hanem hogy egész könnyen megemésztette. Padmával való kapcsolatáról pedig szerintem nem tudott (a könyv valami olyat írt, hogy titokban lógott el mindig, s amikor már lovag lett, és nem kellett mindig Obi-Wannal ''koslatnia'', akkor vitt ''nászajándékot'' is Amidalának). Obi-Wan csak rájött Padmé aggódásából, hogy nyilván Anakin a gyereke apja. Utána már könnyű volt kitalálnia, hogy Mrs. Skywalkerrel kell mennie (titokban), ha Mr. Skywalkert meg akarja találni.
Padmé tudta, hogy ikrei lesznek? -
Obi-1
őstag
Szerintem is elég hamar agresszív véleménycserébe kezdtek. Pedig Vader azt mondta Lukenak a Jedi visszatérben, hogy valamikor Obi-Wan is úgy gondolta, ahogy ő, hogy még vissza lehet fordítani.
A kiskölykök lemészárlása után már minden fórum bűnösként kezelte volna, akár végez az Uralkodóval, akár nem. A Galaxisnak szüksége volt 18 évre, hogy meggyűlölje az Uralkodót, és maga döntsön a sorsáról. Ha sikerült volna eltávolítaniuk Palpatine-t a III. részben, a demokráciának akkor is lőttek volna, a Jedik iránti bizalomnak lőttek volna. -
Necrolyte
tag
Obi-wan hagyta Anakint, mivel az már nem volt a padavanja. Azóta csak barátok, és max. tanácsot adhatott neki. És nem Obi-wan hibája, hogy Anakin átállt, hanem Palpatine erénye. Anakin ott b*szta el, hogy nem kért Obi-wantól segítséget az álma kapcsán. Hiszen Obi-wan tudott a kapcsolatukról és a gyerekről is (még akkor nem tudták, hogy ikrek lesznek, mert nem akarta Padmé lelőni a poént), el is mondta ezt Padménak.
-
td
senior tag
-
-
Obi-1
őstag
válasz
zLegolas
üzenetére
Én pénteken újra megnéztem. Ami meglep, hogy Obi-Wan Anakinnal folytatott párbajában tulajdonképpen félrefordítás maradt.
Angolul ezt mondja Obi-Wan:
I failed you. I failed you. (Kudarcot vallottam veled, illetve kudarcot okoztam neked.)
Magyarul:
Rosszul tanítottalak. Gyenge maradtál.
Utóbbi tiszta provokációnak tünt, és Anakin láthatólag be is kapta a horgot, az elméretezett ugrással komoly hibát követett el.
Csubi miért nem szerepelhetett volna? Mondjuk azt hittem, ismerik egymást Obi-Wannal, elvégre Csubi mutatta be Hannak az öreget a negyedik részben. -
zLegolas
őstag
Na, filmet megnéztem, könyvet megvettem.
Jó. Sőt, egészen jó!
Hogy mégis fanyalogjak 1 kicsit: azért én Csubakkát kihagytam volna... a vukik oké, de hogy Csubi is feltűnik, hááát...
A többi így első nézetre endben valónak tűnt!
A könyv meg azért jó (bár nemrég kezdtem), mert mélységeiben is tárgyalja a történetet, nem csak elbeszélés, hogy ide mennek, oszt' meg oda mennek... az előző kettő nekem kicsit így tűnt... -
Obi-1
őstag
Szvsz igazából a taszkenek lemészárlása után már nem volt visszaút. ''Ha egyszer a Sötét oldalt választod, örökre uralni fogja a sorsodat.'' Dooku lefejezésekor is egyértelműen választott.
Nekem inkább az a fura, hogy Luke esetében az Uralkodó elkapkodta az átállási procedúrát.
-
Gregorius
őstag
válasz
neduddgi
üzenetére
Lejárt lemez.
Az NJO-ban hasonló volt a szitu, csak Sith helyett olyan militarista lényekkel, akik furamód ''hiányoztak'' az erőből. Hullottak is mindkét oldalon, mint a legyek.
Egyébként ápdét:
Miután csütörtökön Steven Spielberg átnyújtotta George Lucasnak az Amerikai Film Intézet életműdíját, a Star Wars szülőatyja a sajtó rendelkezésére állt. Ekkor készített veled rövid interjút az IESB.net.
Az első kérdés arra irányult, mikor kezdődnek a Star Wars-tévésorozat munkálatai, illetve dolgozik-e már egy csapat az előkészületeken. Lucas elmondta, hogy először az animációs sorozatra készülnek fel, amit egy-két évvel követ majd az élőszereplős produkció.
Arra a kérdésre, hogy a sorozat a két trilógia között, vagy sokkal korábban, például a Knights of the Old Republic korában játszódik-e, a rendező elmondta, hogy az utóbbira is van esély, de csak később, ugyanis amennyiben az első sorozat sikeres lesz, további szériák is várhatóak.
Végül az érdekelte a kérdezőt, hogy ha a tévésorozatok nagy sikert aratnak, hajlandó-e változtatni az álláspontján, hogy újabb mozifilm készüljön, akár egy fiatal rendező bevonásával. Lucas válasza azonban határozott nem volt.
Forrás: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Egy UPot ennek a jó kis topicnak!
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Gergello
üzenetére
$15.00
részletekről érdeklődj ebben a topicba: Bővebben: link -
Gergello
addikt
hát nem nagyon tudok, boltban már biztos nincs, torrenten s hinném max régi kazettás veriókra lehet vadászni, most nézem enyim 97-es változat/ a doboz alja szerint/
Galxieshoz meg nem tudom milyen, ha nem kell érte havidíjat fizetni csak a gamet kell megvenni ereditben/netán azt se/ akkor blekezdenék, csak nem tudom, hogy Knight olnlinehoz hasonló vagy Kotorhoz inkább harcoloős/beszélős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Bár ha előtte még lesz I-VI. egyben...)