- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
No és a nagybátyja milyen oldalon volt nagybácsi? Mert ugye szegény Anakint a midikloriánok nemzették, tehát apai ágon egy midiklorián vót max a ''nagybácsi'', de az öreg határozottan nem nézett ki midikloriánnak, viszont anyai ágon megint zűrös a dolog, mer' ugye anyukáját egy rabszolgaként hozta a Tatuinra egy hutt, tőle nyerte fogadáson a kis kék ormányos. No akkor hol is vót ez a nagybácsi az Ep 1,-2,-ben...?

[Szerkesztve] -
-
zLegolas
őstag
Nekem azért fura Csubi feltűnése, mert ő szvsz. csak egy a több tízezer vuki közül, semmi extra szerepe nincs, egy mukkot nem szól, semmit nem csinál, meg nem említik, stb... még ha ''tábornok'' is... szal marhára nem hiányzott volna a történetből. Ennyi erővel bekerülhetett volna Solo papája is meg a kis Han születése, meg n+1 szereplő előtörténete.
-
-
Arnold2
őstag
Elolvastam. Tehát akkor mindkettönknek igaza volt. Neked abban,hogy a 6 rész alatt tényleg csak két Sith volt /inkább mondjuk 2.5-nek Mara Jade miatt,de mindegy/,nekem meg abban,hogy régebben nem 2 Sith volt,hanem voltak ők többen is csak elfogytak ill le lettek szabályozva.
-
Arnold2
őstag
Légyszíves linkelj be valami forrást hogy én is utánanézhessek.
Én úgy gondoltam,hogy a Sithekről,mint általában beszélgetünk.
Mert nem gondolhatod komolyn hogy oda-vissza mindig csak és kizárolag 2 darab Sith volt?
De ha dobsz egy hiteles forrást amibe ez szépen ki van fejtve hogy tényleg 2en vannak,voltak,lesznek akkor már megy a rükverc és elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest