Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Hát ez így talán egy kicsit erős,a véleményem szerint.
Ugyan volt benne egy kis jó is,de az JÓ mélyen volt benne, hisz a Luke-os példádat véve az 5-ik részig meg akarta ölni és csak a legvégén jött ki belőle az a pici jó.
Sidius azért vette fel tanítványnak hogy tanítsa nem azért hogy legyen egy kétlábon járó vastüdeje. Meg talán gondoljátok végig hogy minden StarWars-os cucc a 4,5,6 után kezdődött. Tehát csak ezután találták ki a Sitheket meg hogy a Darth a Sithek előneve legyen. Szóval lehet,ha a 4,5,6 hoz viszonyítunk akkor igen is sokat tudott Vader. /attól még hogy nem villámozott egyszer sem, az nem jelenti feltételnül azt,hogy nem is tud/ -
Arnold2
őstag
Akkor sokat köszönhetek neked. Sok hasznos tanácsod fogadtam meg!

Én is nemrég vettem egy ilyen könyvet a 3. részről. Inkább a hadigépészeti oldala érdekel a 6 filnek. Gondolom nagyob könyvesboltokban rájuk lehet bukkani /mundjuk a Libri/.
De ha tudsz olyan helyet ahol tuti van akkor megköszönném ha megirnád! -
-
tiv83us
veterán
Don't Cry For Me Argentiiiinaaaa!!

![[kép] [kép]](http://www-users.cs.york.ac.uk/~susan/sf/films/starwars/darth.jpg)
-
Pá
addikt
Azért öli meg mert a film így mutatja a sodródását a sötét oldal felé, ez is egy állomás. Nem véletlenül szorgalmazta annyira Palpatine, hogy végezze ki, mert jedi ilyet nem csinálna. Ilyen volt amikor a második részben lemészárolta a falut. A harmadik rész tele van ilyenekkel.
-
Lest4t
aktív tag
Mivel anakin végül megöli sidiust ezért volt benne egy pici jó , na most a főmájer gonosz ha már ő az akkor csak érezhette nem? na most akkor miért érdeke neki megtanitani neki a darkos cuccokat ?
másik meg hogy ha van anakinban egy kis jó , akkor már nem tudja elsajátitani ezeket sztem . -
Szalma
őstag
(Nem tetszett. A gyermekeimnek soha nem fogom megmutatni egyik SW-t sem. Nem kerek, nem mese és nem szép ÍGY. Eltűntek a valódi emberi értékek belőle.
Nézzék meg önszántukból, ha nagyobbak lesznek és még emlékezni fog erre valaki.
Remélem ennyi volt.
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Ne haragudjatok, de ez kikívánkozott. A könyvek SOKKAL-SOKKAL jobbak... No flame, többet nem írok a topikba. Még egyszer elnézést...
-
PPeter
addikt
Igen, én vagyok az

Minden részhez megjelenik egy-egy nagy képeskönyv amiben a karakterek, fegyverek, helyszínek leírása szerepel, meg vannak egyéb - nagyobb, részletesebb - könyvek is. Nekem a legtöbb angol változatban van meg - gyűjtöm őket, bár ezeknél a kidványoknál nem törekszem a hiánytalan kollekcióra, ellentétben a Star Wars regényekkel és képregényekkel, amelyeket mániákusan gyűtögetek. A neten is sok-sok információt találhatsz erről. És igen, Mace Winduról a 2. epizódban is említik, hogy különleges Jedi Mester. -
PPeter
addikt
Palpatine-nak nem kellett álcázás, korábban nem volt ilyen ráncos aszott feje, a kámzsa alól ami kilátszódott, az nem volt ilyen korábban. Azért torzult el így a feje a küzdelem során, mert a kristály alapú fénykardokkal szemben (lásd Obi-Van kardját a 2. epizódban, amikor Dooku villámait felfogja, elnyeli a kardja) Mace Windu eltérő technikai alapra épített, a Jedi Rendben egyedülálló fénykardja nem elnyeli, hanem visszafordítja a kisüléseket - és így Palpatine/Sidious saját magát égeti szét. Mace Windu különleges kardjáról olvashatsz már a 2. epizódhoz megjelent SW enciklopédiákban, kiadványokban is, és a Sötét Oldallal való érdekes kapcsolatáról, sajátos vívási stílusáról sokat meg lehet tudni a 3. epizód könyvváltozatában, illetve a képregényekből.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Azzal viszont nem vagyok sehogy sem kibékülve, hogy Anie miért vágja le Dooku fejét. Nincs rá semmi különösebb oka... Az, hogy levágta korábban a kezét, az nem meggyőző, hiszen Anakin kettőt is levágott neki, mielőtt megölte volna.
Ez a legzavaróbb rész nekem. -
Junkie
aktív tag
Gyorsabbak voltak a srácok de ott a pont náluk choke(vagy Force Grip
) és a Dark Rage. De amúgy én is keveslem bár olyan szempontból reális a dolog hogy a végén visszatér a jó oldalra ergó nem lessz olyan nagyonnagy űberállesz a darkos praktikákban. Éshát ne feledjük hogy végül beteljesíti a próféciát és ő billenti helyre az egyensúlyt elpusztítva a sith-eket(gyak. magát és az Emperort
ill. őt a fia győzi le de mindegy) Padmé pedig nem a szülésbe hal bele ha vki nem figyelt volna megemliti az orvos droid hogy az egészségi állapota teljesen normális egyszerüen gyengülnek az életjelei( belehal Anakin átpártolásába) És különben is egy fantasztikus filmen ne mindenáron a logikát és a rációt hajszoljuk már... -
Arnold2
őstag
Lehet,hogy rosszul emlékszem!
ver.1:
Pontosan mikor láttad te Sidius arcát? Az elsőben tuti nem a másodikban is csak egy pillanatra.
ver.2: aki tovább olvasta könyvekben,hogy Luke el tudja változtatni az arcát az erős segítségével /nem másnak tünteti fel az arcát hanem átalakul/. Lehetséges, hogy Sidiusis hasonló képességgel bír csak mikor adta a tápellátást Windunak akkor már nem maradt energiája fenntartani az álcát és/vagy a villámok úgy is megpörkölték álca ide vagy oda. -
neduddgi
aktív tag
Na én 23.-án néztem meg, tényleg jó volt. Amúgy Palpatint illeti, a végső erőfeszítéstől rondult meg, mer már alig bírt összpontosítani, további erőtartalékokat előbányászni, hogy visszatartsa Vindu fénykardját. Szvsz az nem hiteles, hogy valaki ( Skywalker ) ennyire megváltozzon. Állítólag az eredeti rendezői változatban benne is van, hogy lemészárolja a padaván gyerekeket. Ezt jobb lett volna a történetben mással elvégeztetni. Különben is, egy olyan világban, ahol csak így tudnak pótolni testrészeket, egy császármetszés a szülés megkönnyítése érdekében miért volt orvosilag lehetetlen? Különben a film jó, és igzán nem akarnék akadékoskodni. Azt nem tudom, hogy a végén miért hagyta Obi Van Kenobi elevenen megégni azt, aki annyiszor megmentette. A lovagkorban is volt egy hegyes tőrük a lovagoknak, ha valaki olyan sérüléseket szerzett, megkapta a kegyelem döfést. Itt ugye azt kellett gondolni, hogy túl azon, hogy levágták már kezét lábát, annyira összeégett, hogy meg fog halni, megtehette volna, hogy nem hagyja szenvedni. És akkor persze nem lett volna később Dart Wader fekete páncélos nagyúr. Jó lenne, ha újra megfilmesítenék a 4. 5. 6 . részt, mert az 1. 2. 3. sokkal jobb technikával lett létrehozva. Csá!
-
Junkie
aktív tag
Hát szvsz azért nem véletlen aszalódott össze-> nyilván nem tett jót neki a dolog és nem jószántából alakult át. Az is igaz viszont hogy Anakin nélkül nem birta volna Windut lenyomni és elsősorban a sajnálatára apellálva rájátszott hogy elfogyott az ereje stb. közbe azért volt még kraft. Anakint meg csak Dooku pattintotta meg villámmal a Klónok háborújában ő meg ugye csak a tanitvány volt nem a Mester
Gondolom a VI. részre utaltál hogy Vader ott túléli dehát azér addigra Vader is elmélyül a sötét oldal tanaiban tehát nyilván jobban birja a kiképzést. Amúgy nekem nagyot ütött ez a 3.-ik rész szerintem korrekt volt
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Arra várhatsz egy darabig...

Sztem azért csinálta,hogy megnyerje magának Anakint.
S azért nem hagyta abba mert akkor Windu kardja belecsúszutt volna kis öreg testébe meghát Vader alapján, aki túlélt egy ekkora bibit, Sidiusnak meg sem kottyanhatott ez a kis önszikra.
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
-
brownus
veterán
Na, megnéztem és nincs mit mondanom! Lucas nem csinál selejtet, ennyi

1et nem értek, hogy miért/mitől változik meg olyan gyorsan a kancellár amikor winduval harcol? -
Arnold2
őstag
Nem maradt abba csak már nem bírták utánpótlással. Gyors fejlődés ide vagy oda,de nem ment. Ezért az elején szigorú kritériumok alapján léptettek be majd utána lemaradtak ezek a kritériumok és már /mondjuk úgy hogy/ bárki beléphetett,meg ott volt a kényszersorozás a megszállt bolgyókról...
-
_az
senior tag
-
Gregorius
őstag
válasz
Ráczkölke
üzenetére
a klón-vadászok az X-Wingek elődei voltak, mért a jedivadászokat fejlesztették tovább, és az X-ek hogy a búsba kerültek aztán a lázadókhoz?
Mindkettőt továbbfejlesztették. Az X-Wingek (Incom) jobban felszereltek: elhárítópajzs, hiperhajtómű, life support system, stb. A TIE vadász (Sienar) meg mindössze egy bazinagy sub-light hajtómű, néhány lézerrel, a pilóta szkafanderébe épített még a life support is. Sokkal olcsóbb, sokkal többet lehet gyártani, és ha néhányat lelőnek, nagy ügy, lehet venni ócsóért újat, meg beleültetni egy új klónt. A lázadóknak viszont kevés gépük volt, és nem engedhették meg maguknak sem a pilóták, sem a gépek elvesztését, ezért a jobban védett gép, meg a hit-and-run taktikát segítő hiperhajtómű.
Hogy hogyan került hozzájuk, háát, a Birodalom a költségek miatt lemondta a nagy tételű megrendelést, de látva az új X-Szárnyú sikerét a lázadóknál, újra érdeklődni kezdtek. Ekkor derült ki, hogy a terveknek meg a teljes tervezőgárdának politikai nézeteltérés miatt ''nyoma veszett''
-
Ráczkölke
tag
''A Tie vadászok miért nem valami klóne cuccból fejlődtek ki, miért a jedi-fighterekből?'' ----- //kicsit elkéstem, mee moziban voltam
//
-sztem azért nem, mert a köztársági/ birodalmi vadászok inkább hasonlítottak az x-wingekre, és mivel szinte az összes jedit ledarálták, mért ne csináltak volna a jedivadászokból TIE-okat /az elején még egy oldalon álltak/ ?!
őstag
Eszembe jutott még valami, ami zavar: minden második történés a Tatuin-on történik a sorozatban... ha a SW univerzum csak 10 világból állna, akkor is véletlen lenne ez a sok egybeesés:
- Solo-t hová viszik/Jabba hol él? A Tatuinra/on.
- Obi-Wan hol húzza meg magát? A Tatuinon.
- Luke-ot hol rejtik el gyermekként? A Tatuinon.
- Hová mennek Amidala-ék megbütykölni a járgányukat? A Tatuinra.
Hirtelen ennyi jut eszembe... -
zLegolas
őstag
Sajna én még nem láttam... kicsit félek is... remélem nem lesz olyan mítoszromboló, mint az előző kettő rész. Hogy mire gondolok? Jópár olyan dologra, ami matinéfilmmé tette az I. és II. részt, pl.:
- JarJar
- aranyos kis hasraesős robotok
- kétfejű bemondó a fogatversenyen
- Anakin anyjának a gagyi halála (ahogy odaér oda a fiú, 2 percen belül kilehel...)
- a tündérszárnyakon repkedő ormányos rabszolgatartó
- jó sok szerelmetesség meg romantika a női nézőknek
stb...
Remélem szabadá tudom tenni magam a közeljövőben... -
Drizzt
nagyúr
Ehhez kötődve: nincsen valakinek angol\magyar felirat a filmhez, olyan, ami esetleg jó is...
-
taltos
senior tag
Hi!
Nem tudok elmenni a moziba (komoly okai vannak, ne beszéljünk róla
).
Valaki tudna segíteni? Lécci dobjon egy mail-t!
Előre is köszönöm!
ps.: Ez szerintem ne legyen beszélgetés témája, úgyhogy aki nem tud segíteni, az csak siklassa át a szemét a hozzászólás fölött. Thx! -
Ljana
tag
Nem az a lényeg, hogy mi zajlik a filmvásznon, hanem hogy mi zajlik le Anakinban.
Amikor elárulja palpetint azt reméli végre elismerik mint teljesértéku Jedit, de ez nem történik meg, a válasz, te nem jöhetsz mert gyenge vagy , persze nem ezekkel a szavakkal. Aztán Anakin nagyon jól tudja, hogy nem való jedinek (különböző mészárlások melyekről csak Palpetin tud, mert ő megérti) és előbb utóbb romboló természete ismert lesz és akkor majd nagy szégyenére elküldik. Nem őszinte, valójában fél, ahogy Joda is mondta. Az egyetlen aki elől nem rejtegeti a valóságot Palpetin. Ha Palpetin elesik nem marad lehetősége, hogy jedi maradjon, nem lesz aki megérti (hisz Padmé is elitéli a mészárlást, ráadásul meg fog halni). Ha elveszít mindent minek az erő??? Amikor Windu mester el akarja venni az egyetlen kapaszkodót ami még fenn tartja benne a reményt, hogy minden jóra fordulhat, lépnie kell. Egy ilyen lépés után pedig nyilvánvaló többé nem lehet Jedi. Több benne a büszkeség mintsem elveszítsen mindent, hát sith lesz. -
Arnold2
őstag
Jó ez már mellékes,akkor is a pajzson belül nyomják a cstaát

Hogy hol? Főleg könyvekben,meg a neten,de ha tényleg érdekel és viszonylag spur vagy kiadni nagy összegeket akkor ajánlom neked a ''Star Wars A Sith-ek bosszúja Fantasztikus gépezetek (Járművek és űreszközök a csillagok háborúja 3. epizodjából)''
című könyvet. Nagyon szép ábrák vannak benne pontosan leírva a hajó müködését,olyasmi mintha egy gépkocsikézikönyvet olvasnál. És minden fontosabb jármű megtalálható. Maga a könyv elég nagy alakú és a címlapján pedig egy HAVw A6 Ostromtank van.
És mindössze 3e Ft ami szerintem bőven megéri még egy nem annyira fanatikusnak is! -
Darken
aktív tag
Nekem tetszett a 3. episode. Story, csata, minden okés benne. Csak kicsit gyorsnak tarttottam Anakin átállását. Értsd: Mace Windu-val szemben a szenátus elé akarja vinni Palpatine-t, hogy elnyerje méltó büntetését. Kb. 5 perc múlva felesküdik, és indul mészárolni a kis Jedi-ket a templomba...
-
Woodslave
félisten
Nagyon szeretem a star wars-t de én is azt vettem észre, hogy öregnek érzem magam. Nem igazán kötött le a csihi-puhi, viszont nagyon jó volt látni, hogy kapcsolja össze a jövőt és a múltat (vagy fordítva), meg a végén éreztem ezt a megmagyarázhatatlan vége-érzést. Szóval inkább magamban csalódtam, mint a filmben...
-
tr00p3r
addikt
lehet, hogy én vagyok öreg vagy már nap mint nap túl sok inger ér, de nekem nem tetszett a 3. rész. igazából az első 2 sem. kicsit olyan volt mint a barátok közt. 5 mondat, snitt. 3ó mondat és snitt. azt nem mondom, hogy minden mondat kikövetkeztethető volt, mert ugye a végét mindenki ismeri a történetnek. engem indegesített a christensen gyerek is! szóval nagy csalódás nem volt, de azért mégis......

-
Arnold2
őstag
Bocs,hogy megint osztom az észt,de EBBEN a filmben a nyitó jelenetben igen is a bolygó védőpajzsán belűl a felső-atmoszférában folyik a csata.
Mondjuk ki konkrétam hogy a Láthatatlan kéz azért zuhan bele a bolgyóba mert még valamilyen szinten vonzza őt a bolygó /+ a robbanások is arra terelik/.
Én azt fájlalom hogy pont ez a szép hajót küldték erre a feladatra /mármint Palpatine elrablására/. Sztem sok más erősebb hajót is küldhettek volna mint mondjuk 5-6 darab Munificent osztályú Bankár klán fregattot. Ezzel elég elönyt tudtak volna szerezni,hogy elvigyék onnan Palpatinet. Mondjuk persze tök mindegy meddig jutottak volna el hisz Palpatine = Gonosz Sith fószerral,de mindegy.
Csak gondoltam osztok MEGINT egy kis észt. Remélem valakit /rajtam kívül/ érdekelnek ezek a csillaghajók.
/Venator osztályú csillagromboló RULEZ/
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Látszik,hogy nem figyeltél eléggé!
Ahogy Vader szétlötte a hangárbejárat atmoszferikus pajzsgenerátorát abban a pillanatban elindult egy tömör vaskapu ami lezárja a hangárt,és ezért éppenhogy sikerült nekik berepülniük. Tehát mire bent bezuhantak és kiugrottak már újból le volt zárva a hangár.
Remélem meggyöző volt a válasz!
Ja és az nem egy cirkáló hanem maga a hirhedt Láthatatlan kéz. Sajnos elég keveset láthattunk a tudományából,de elég ütős egy ''kis'' hajó.
Na jó ennyit az okoskodásomból.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
De, végül is miért ne tudnák. elfogadom.

szerk: to bmx, ok ez nekem is eszembe jutott közben.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
''És amikor berepülnek egy kis vadásszal egy nagy cirkáló hangárjába, hogy van az hogy csak úgy kiszállnak és lélegeznek meg nem fáznak?
Vagy ha van ott levegő miért nem szippantja ki a vákuum(az emberekkel együtt)?''
Van valami speckó erőterük, ami a levegőt bent tartja, de a szilárd testeket (értsd űrhajókat) átengedi. De gondolhatod, hogy ha már csillagrombolókat, birodalmi lépegetőt meg halálcsillagot építenek, klónkatonákat nevelnek töredékidő alatt, inteligens robotokat építenek, és teljes bolygókat tudnak planetáris pajzsokkal védeni, valahogy csak meg tudják oldani ezt is, nem?
p -
h4ndsp1k3n
tag
A jedi visszatér cím egyszerűen hibás fordítás, az eredeti cím a ''The Return Of The Jedi'', ami hasonlóan a ''Revenge Of The Sith''-hez többes szám >> a jedi-k visszatérése, értelemszerűen hiszen megint ők vannak - bár elég szük
- többségben. Csak a magyar fordítók nem gondolkoztak, mint az párszor már megtörtént... -
Pá
addikt
Sorry, hszemnek nem az volt a célja hogy így elkanyarodjunk a témától, inkább térjünk vissza az sw3hoz.
-
tiv83us
veterán
Ebben a reszben igen, a legkorben jatszodott az az egy, de az 4-5-6-ban altalaban a melyurben jatszodtak, emlekzhetsz mikor allandoan kergettek a MF-t a csillagrombolok, vagy a nagy urcsata a Halalcsillagok elpusztitasakor. Eleg erdekes lett volna total kussba nezni.

[Szerkesztve] -
bmx powa
tag
banyek, ma néztem meg. kiba dúrva, mikor a jedik ellen fordulnak a klónok. meg amikor (et nem mutatják, csak sejtetik) ''anakin'' lemészárolja a padawanokat (kiskölköket). meg hulladúrva a végén, mikor félkézzel, láb nélkül kapaszkodik fölfelé, és még a láng is belekapott. szvsz az már kicsit túlzás volt.
-
Pá
addikt
És amikor berepülnek egy kis vadásszal egy nagy cirkáló hangárjába, hogy van az hogy csak úgy kiszállnak és lélegeznek meg nem fáznak?
Vagy ha van ott levegő miért nem szippantja ki a vákuum(az emberekkel együtt)?
szerk: és ha az űrben mennek a hajók, miért megy folyamatosan a hajtúművük? elég lenne csak gyorsításkor meg irányváltoztatáskor.
[Szerkesztve] -
TAKÍÍ
tag
én akardozásról szonék annyit hogy a helyszin eredeti nagyon jo de
a kardozás már nem
meg ne öljetek)nem volt annyira jó mint
az első rész (2 jedi 2élü kard) sokkal több lehetőséget rejtett magában és szerintem jobb volt
ezt néhol tul gyors volt összevágták túl közeli kamera -
Uhh.... Megnéztem. Ez valami hatalmas. Kezdve a hangulattal: Az elején tök vicces, a végére meg már inkább sírna az ember. (Valami érthetetlen okból a moziból sokan vörös szemekkel jöttek ki....
)
A látványról: Hát itt most mit is mondhatnék? Teljesen OK!! Habár sok újat nem mutatott, azért nagy volt!!
Bugok: Ezeket már mások kivesézték. Engem annyira nem zavar, a film - És a kerek történet- tökéletes.
Szeriontem ez hatalmas vol,t még most is a hatása alatt állok!!
-
taltos
senior tag
Hogy miért ad ki zümmögő hangot a lézerkard? Pont azért, amiért a lézerpisztor ''tyüü-tyüü'' -t csinál!
(ez nagyon aláírás gyanús lett
)
Mellesleg ha nagyon érdekelnek ezek a gyakorlati kérdések (fabrikálás rulez!
), akkor ajánlom olcsón beszerezni, vagy kölcsönkérni a SW szerepjátékos könyvet! 
Egyébiránt lehet, hogy nem is ezek az eszközök zümmögnek, hanem csak az eszközök miatt gerjednek a mikrofonok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

ez a 3. rész innentől tudja, a 2.-ik részben force push-t (erő lökés) használnak ha arra célzol. Bár meg kell jegyeznem:Sérti a fülemet ez a hitetlen beszéd
(by Darth Vader episode IV.)
Ez a legzavaróbb rész nekem.

meg ne öljetek)nem volt annyira jó mint