- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
a valaszok stilusa a magyaros.

de ez mar tenyleg ertelmetlen offtopic...
amit en irtam, arra bocsanatot kertem, tema lezarva reszemrol. -
Azazello-
senior tag
mindenkitol elnezes, nem volt szandekomban senkit megserteni, csupan elszoktam a magyar reakcioktol.
bocsanat.
-
Azazello-
senior tag
meg az is lehet, hogy nem gurunak keszulok, csak 'kenyszerbol' kell ezt alkalmaznom es azert teszem fel a kerdest igy, mert se nem ertek hozza, se nem erdekel igazan a dolog. viszont meg 'kell' oldanom a dolgot, es gondoltam itt kapok segitseget. gurukam.
egy Human Resource Information System project kidolgozasanak a reszekent szukseges lesz legalabb elmeleti szinten egy adatbazist mellekelnem, es ennek a megtervezesehez kellene a segitseg.
a projec alapja a HR es csak reszben koncentral az adatbazisra.part time munkavallalok es munkaltatokat kell osszehoznom a leg-eredmenyesebb, hatasosabb modon. kicsit nehez megfogalmaznom, elnezest, mivel eredetileg angolul keszul az egesz es magyarul meg sosem tanultam hasonlot.

-
Azazello-
senior tag
sziasztok,
egy recruitment agency adatbazist szeretnek tervezni es ehhez keresnek valami kiindulo pontot.
esetleg volna valami kiindulasi alap otlet ahonnan elindulhatnek? nagy segitseg volna.
elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS i9-9880H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ASUS TUF Gaming F16 (2025) RTX 5050 115W/Core i5 13450HX / 16GB DDR5 Garancia 2028-ig Újszerű!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest