- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
válasz
Sk8erPeter #900 üzenetére
a valaszok stilusa a magyaros.
de ez mar tenyleg ertelmetlen offtopic...
amit en irtam, arra bocsanatot kertem, tema lezarva reszemrol. -
Azazello-
senior tag
mindenkitol elnezes, nem volt szandekomban senkit megserteni, csupan elszoktam a magyar reakcioktol.
bocsanat.
-
Azazello-
senior tag
meg az is lehet, hogy nem gurunak keszulok, csak 'kenyszerbol' kell ezt alkalmaznom es azert teszem fel a kerdest igy, mert se nem ertek hozza, se nem erdekel igazan a dolog. viszont meg 'kell' oldanom a dolgot, es gondoltam itt kapok segitseget. gurukam.
egy Human Resource Information System project kidolgozasanak a reszekent szukseges lesz legalabb elmeleti szinten egy adatbazist mellekelnem, es ennek a megtervezesehez kellene a segitseg.
a projec alapja a HR es csak reszben koncentral az adatbazisra.part time munkavallalok es munkaltatokat kell osszehoznom a leg-eredmenyesebb, hatasosabb modon. kicsit nehez megfogalmaznom, elnezest, mivel eredetileg angolul keszul az egesz es magyarul meg sosem tanultam hasonlot.
-
Azazello-
senior tag
sziasztok,
egy recruitment agency adatbazist szeretnek tervezni es ehhez keresnek valami kiindulo pontot.
esetleg volna valami kiindulasi alap otlet ahonnan elindulhatnek? nagy segitseg volna.
elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged