Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Azazello-
üzenetére
"elszoktam a magyar reakcioktol"
Te miről beszélsz?
Milyen érdekes, rajtad kívül más tudott normálisan kérdezni, és kapott is segítséget ebben a topicban és máshol is a PH! fórumain.
Talán mielőtt ujjal mutogatsz másokra, másban keresed a hibát, egy kicsit fordulj magadba, értelmezd (!), amiket írtunk, és gondolkozz el azon, hogy valószínűleg nem véletlenül írtunk annyian egybehangzó véleményt arról, amit kérdeztél (ti. hogy túl nagy téma ahhoz, hogy ezt csak úgy iderittyentsük neked). Elég szomorú, hogy erre így reagáltál, de legalább ezzel bebizonyítottad, hogy semmiféle segítséget nem érdemelsz meg, amíg nem veszel vissza az arcodból. Tudod, ez úgy van, hogy ha én kérek tanácsot, akkor nem nekem nagy a pofám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Milyen érdekes, rajtad kívül más tudott normálisan kérdezni, és kapott is segítséget ebben a topicban és máshol is a PH! fórumain.