Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Azazello-
üzenetére
"elszoktam a magyar reakcioktol"
Te miről beszélsz?
Milyen érdekes, rajtad kívül más tudott normálisan kérdezni, és kapott is segítséget ebben a topicban és máshol is a PH! fórumain.
Talán mielőtt ujjal mutogatsz másokra, másban keresed a hibát, egy kicsit fordulj magadba, értelmezd (!), amiket írtunk, és gondolkozz el azon, hogy valószínűleg nem véletlenül írtunk annyian egybehangzó véleményt arról, amit kérdeztél (ti. hogy túl nagy téma ahhoz, hogy ezt csak úgy iderittyentsük neked). Elég szomorú, hogy erre így reagáltál, de legalább ezzel bebizonyítottad, hogy semmiféle segítséget nem érdemelsz meg, amíg nem veszel vissza az arcodból. Tudod, ez úgy van, hogy ha én kérek tanácsot, akkor nem nekem nagy a pofám.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Milyen érdekes, rajtad kívül más tudott normálisan kérdezni, és kapott is segítséget ebben a topicban és máshol is a PH! fórumain.