Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Kösz, de sztem sem annyira fontos...... (csak felkeltetted az érdeklődésemet
)
Egyébként amit kértél, az a felhasználó nevem, meg a jelszóm ???? Mondom láma vagyok...De nem szívesen vennék el az idődből eddig is sokat segítettél

és ha jól értem valahogy úgy akarja mint accesben, hogy az adatok ezekből a táblákból legyenek áthozva egy közös táblába
Azért mondtam én azt a közös táblát.
Egyébként meg arra gondoltam, hogy ha már ilyen feladatot ad, akkor gondolom le is akarja kérdezni, és hát milyen gyönyörűséges pillanat lenne (
) ha egy ilyen lekérdezés is működne, nem csak az hogy (A könyv szeretete 1, 1)....Hát emiatt érdeklődöm, de ha nem lesz az sem baj, csak szép lett volna...Még egyszer köszi szépen, és
na meg persze 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 5-6. gen gar.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
) ha egy ilyen lekérdezés is működne, nem csak az hogy (A könyv szeretete 1, 1)....Hát emiatt érdeklődöm, de ha nem lesz az sem baj, csak szép lett volna...