- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
nyugis21
üzenetére
Kérlek nézd el nekem, hogy utoljára valamikor 2010 táján Access-eztem, és nem is hiányzik.
A gépemen is csak azért van, mert múltkor a kedvedért feltelepítettem, hogy bebizonyítsam hogy lehet Accessben egy táblát önmagához kötni."Ezért kérdeztem, hogy adatbevitelt hogyan oldod meg ott?
Nem értem, ha egyszer egy táblában egy rekordot kezdek bevinni, hogyan tudok ugyan abba a táblába egy vagy több újabb rekordot úgy beszúrni, hogy még nem zárom le a rekordot, ráadásul rögtön kapcsolat lesz az újonnan bevitt rekordokkal?"Fingom sincs (régen is VBA-t programoztam Access mögött, nem az adatbeviteli formokkal tökölődtem), hogy kell az adatbeviteli formokat összenyomkodni varázslóban.
VISZONT: háttal ülsz a lovon logikailag. Adatbevitelnél lényegtelen a kapcsolat az esemény, és a jövőbeli esemény között, mert nyilván ekkor még nincs is kapcsolat. Felviszed az eseményt, és kész. Ez az esemény lesz a szülő eseményed.
Egy dolgot kell megoldanod, hogy amikor egy újabb eseményt felviszel a formon, akkor ki tudj (de ne legyen muszáj) választani egy szülő eseményt, pl. az előzőleg felvittet. Így tudod logikailag megoldani, hogy a jövőbeli események kapcsolódnak az őket kiváltó eseményhez, azaz a tábla önmagához kapcsolódik.
Fogalmam sincs, ezt hogy kell csinálni a formon, de biztos, hogy elég csak a form varázslójában kattintgatni.Sok sikert, részemről téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Metal topik
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest