Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyugis21
kezdő
válasz
martonx
üzenetére
Kérlek nézd el nekem, hogy utoljára valamikor 2010 táján Access-eztem, és nem is hiányzik.
Ezt nem értem, megsértődtél, mert gratuláltam, hogy találtál egy extra megoldást, amit eddig mások nem vettek észre, hogy táblán belül is lehet kapcsolat?
Ezen miért sértődtél meg?Egy dolgot kell megoldanod, hogy amikor egy újabb eseményt felviszel a formon, akkor ki tudj (de ne legyen muszáj) választani egy szülő eseményt, pl. az előzőleg felvittet. Így tudod logikailag megoldani, hogy a jövőbeli események kapcsolódnak az őket kiváltó eseményhez, azaz a tábla önmagához kapcsolódik.
Sejtettem, hogy nem accessel van a gond, ezek szerint nem is az adatbevitellel, hanem még a táblák egymáshoz kapcsolásával.
5295-nél tartunk, eddig jutottam, ezek szerint ez így nem jó?
Itt egy példa, mondjuk a mostaniak alapján:
1. esemény:
találkozó X.20 21-23 között, résztvevők: nyugis, martonx, ispy
leírás: access adatbeviteli form probléma megbeszélése
feladatok:
nyugis - acces-ben adatbeviteli formok végigpróbálása
ispy - acces és vba kapcsolati videok listájának kigyűjtéseVagyis a következő két esemény az lesz, hogy
nyugis mondjuk X.21 9-13 között végigteszteli az access formokat, mikor milyen hibák jönnek elő
majd a harmadik esemény az lesz, hogy ispy mondjuk X.22 14-22 között webes keresgéléssel listát csinál.Ezek az események még nem léteznek, még csak feladatok, de el van döntve, hogy ezek lesznek a következők, amik az 1-es esemény, a találkozó következményei.
Vagyis nekem előre kell beírnom, hogy mi(k) lesz(nek) a következő lépés(ek) és majd akkor lesznek véglegesítve (kezdő-vég dátum, résztvevők, leírás) amikor megvalósult.
Akkor a 5295 táblák közötti kapcsolat így nem jó?
Ispy:
Mi a trükköd, hogy te tudsz kétszer is írni egymás után?Kössz, de nyugdíjas fejjel nem akarok nekiülni programozni, az egyetlen életcélom most ezt a megoldást megvalósítani, legkésőbb a karácsonyi ünnepekig, ez a nagy projektem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- Vírusirtó topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Metal topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- További aktív témák...
- iMac 21,5" 4K 2019 A2116 i7 3.2/16/512/RP555X + Apple Bill/Trackpad (Dobozos)
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest