Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Bár ritkán adom fel, de ez most kifogott rajtam és a Google se segített.
Alap: SQL Server
Minta:CREATE TABLE t1 AS (id int,name varchar,dependency int);INSERT INTO t1 VALUES (1,'n1',0);INSERT INTO t1 VALUES (2,'n2',1);INSERT INTO t1 VALUES (3,'n3',1);INSERT INTO t1 VALUES (4,'n4',2);INSERT INTO t1 VALUES (5,'n5',3);INSERT INTO t1 VALUES (6,'n6',3);SELECT DISTINCT ca.idFROM t1LEFT JOIN t1 AS t2 ON t2.ID = t1.dependencyLEFT JOIN t1 AS t3 ON t3.ID = t2.dependencyCROSS APPLY (SELECT t1.ID UNION ALLSELECT t2.ID UNION ALLSELECT t3.ID ) AS c (id);A nagy kérdés, hogy én komfortosabb vagyok a JOIN-okkal, mint az APPLY-okkal. Ezt bevallom értelmezni se tudom. Az megvan, hogy egy hierarchiát épít, de a CROSS APPLY esetén a (id) kicsit fura, mert melyik ID-val köti össze a CROSS APPLY-ban lévő ID-t? Vagy duplikálna? A kód szerzője ismeretlen

Valami ilyesmi lenne?
SELECT DISTINCT ca.idFROM t1LEFT JOIN t1 AS t2 ON t2.ID = t1.dependencyLEFT JOIN t1 AS t3 ON t3.ID = t2.dependencyLEFT JOIN (SELECT t1.ID UNION ALLSELECT t2.ID UNION ALLSELECT t3.ID ) AS c ON t1.ID = c.ID OR t2.ID = c.ID OR t3.ID;
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi