Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Köszi..
Pont így csináltam meg, azóta ugyanis egy pár órát rádobtam a cuccra. A táblák kész vannak, csak azt a JOIN-os lekérdezést nem értem, amit írtál, ha le tudnád írni részletesen azt megköszönném.
Tábláim:i__ro (iro_id, iro)
k__onyv (cim_id, cim, iro_id, mufaj_id)
m__faj (mufaj_id, mufaj)Előre is köszi.

Ja még egy kérdés, ezt a JOIN dolgot csak lekérdezésnél lehet megcsinálni ?? nem tudom összekapcsolni őket alapból, mint pl. Accesben ???
Vedd semmisnek, most látom, hogy elég részletesen írtad le, csak azt nem értem, hogy mi az a "k" "sz" "m" (az lesz a rövidítése, vagy mi
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)