Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. van egy oracle selectem:
select bla, bla2, bla3, bla4 from tabla where ...
egy olyan oszloppal kéne kiegészítenem, amely megszámolja, hogy hány ugyanolyan fajta sor van az adott soron kívül (tehát pl bla azonos az adott sorral).
a problémám annyi, hogy nem tudok aliast adni, mert az adott programkörnyezet nem teszi ezt lehetővé. ennek oka, hogy mindenképp kiegészíti az én jó kis aliasos selectemet egy alias nélküli where-rel...
megpróbáltam beágyazni egy másik select-et (ez tűnne a szimpatikusnak):
select bla, bla2, bla3, bla4,
(select count(*) from tabla ujra where ujra.bla = bla) from tabla where ...ez kihoz egy eredményt, de úgy tűnik ez valami rettentő nagy eredményt ad. úgy sejtem, hogy nem tudtam neki megmondani, hogy csak az adott sor bla értékéhez egyezőket keressen.
remélem érthető a probléma. elég láma vagyok sql-ben de minden tippet szívesen fogadok. próbáltam rákeresni a neten, de nem jutottam előbbre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Suzuki topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Temu
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest