Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Lehet, hogy félreértettelek. Úgy értettem, hogy egy query eredményeként kigenerálsz egy rakás SQL query-t, és ezeket szeretnéd egymás után futtatni programozottan.
Hja, normálisabb SQL nyelvekben ehhez nem kell tárolt eljárás, PostgreSql-ben valóban kell (bár mintha 9.1 / 9.2 újdonsága lenne, hogy immár tárolt eljáráson kívül is lehet benne magasabb szintű nyelvi elemeket is használni)
Kettes kérdésedet nem tudom értelmezni, lehet azért mert még mindig nem értem, hogy mit is szeretnél?
Hármas kérdésedre sem tudok válaszolni. Ha van, akkor használd azt. Öröm - boldogság. Ha nincs, akkor örülök, hogy segíthettem a for-os ötletemmel.Azért végezetül megpróbálnád összefoglalni, hogy mit is szerettél volna, és végül mi lett a legegyszerűbb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest