Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Visszatértem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy újabb problémába futottam bele, de valószínűleg ez lesz most már az utolsó.
Tehát:Van egy adott termék. Ez a termék lehetséges, hogy egyszerre több kategóriában is szerepel, mint pl. "Ragasztók" és "Ragasztók és tömítők".
A kategóriákat '|' jellel elválasztva rakom be az adatbázisba, tehát ez a termék felvéve így néz ki a 'category_url' oszlopon belül:
"Ragasztók|Ragasztók és tömítők"A honlapon egy menüpontra kattintva jelenleg így olvasom ki a termékeket pl:
WHERE products.category_url LIKE '%Ragasztók%'Ezzel az a probléma, hogy ha a termék csak a "Ragasztók és tömítők" kategóriában szerepel, a "Ragasztók" kategóriában ugyanúgy meg fog jelenni, mivel megfelel a fenti feltételnek. Ha viszont ezt használom:
WHERE products.category_url LIKE 'Ragasztók'
Akkor meg csak azokat fogja mutatni, amik pontosan a 'Ragasztók' nevű kategóriával rendelkeznek.Én ez utóbbit preferálnám (tehát wildcard nélkül, hogy pontosak legyenek a találatok), de ehhez szét kellene valahogy szednem a mezőben megadott kategóriákat (amik jelenleg így néznek ki néha "Ragasztók|Ragasztók és tömítők").
Ebben még tudtok segíteni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)