- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Utóbbi időben szeret "önálló" életet élni a Spotify app nálam. Vagyis...
Rendszeresen bekapcsolja magától a listáknál az intelligens keverés opciót, én meg csak lesek milyen zenék kerülnek be a listába.. rohadt idegesítő 🤬
Másnál is ilyen remekül működik a Spotify?Másik pedig a jammelés. Hiába kapcsolom ki, minden egyes alkalommal ott van, bekapcsolva.
Az egy dolog, hogy a mesterséges intelligencia mindenhová beépül, de legalább had hallgassam már amit én szeretnék.Sajna hiába váltanám le a meglévő YouTube Music miatt, a pénteki Zeneradar miatt jelenleg lehetetlen. A Youtube Music-on ez valami katasztrófa. Tele olyan zenékkel amiket életemben nem hallgattam/kedveltem.
Spotify legalább az általam kedvelt előadók új megjelenéseit pakolja be oda.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Crimson Desert
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest