Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy tudom, hogy fizetési mód váltáskor (amikor átállsz paypal-ra), akkor a Spotify (valahogy) ellenőrzi, hogy a paypal account-hoz van-e regisztrálva olyan kártya, aminek a "nemzetisége" megegyezik az előfizetés "nemzetiségével". Ugyanakkor tényleges fizetéshez nem muszáj ezt a kártyát használni, lehet másikat is, vagy akár paypal egyenlegből is lehet fizetni. (Nekem fizetéshez nem fogadott el a Spotify olyan PayPal account-ot, amihez nem volt kártya regisztrálva. Viszont elfogadta ugyanezt az account-ot, amikor beregisztráltam hozzá egy olyan kártyát, ami nem alkalmas rendszeres fizetésre.)
Fentiek alapján érdemes lehet még akkor átállni paypal-ra, amikor még érvényes a magyar kártya.
Megjegyzések:
1. Lehet, hogy fentiek már nem érvényesek (pár éve volt).
2. Revolutnál állítólag lehet gyártani virtuális bankkártyát, ami a szerződő állampolgársága szerinti lesz, és ez használható Spotify előfizetéshez is.
3. Valahol azt olvastam, hogy a bankkártya "nemzetiség" figyelés nem a Spotify megkötése, hanem a Spotify-jal szerződésben álló lemezkiadóké. (Csak hogy ne ezért is a Spotify-t szidjuk.
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)