Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Semmi sem tetszik
Egyszerűen nem úgy történnek a dolgok, ahogy szerintem kellene. Pl van arra gomb a telón, hogy az épp játszott számhoz ugorjon egy több száz számot tartalmazó listában? Vagy ha játszik egy számot egy listáról, az van kitéve nagyban, akkor sosem tudom, hogy hova kellene bökni hogy a listába ugorjon vissza, és ne az albumot tartalmazó számhoz. Vagy pl ha elmegyek a listról valami mástik listát hallgatni, akkor visszatérés után nem onnan folytatja, ahol abbahagytam. És még számos más ilyen kis apróság.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszerűen nem úgy történnek a dolgok, ahogy szerintem kellene. Pl van arra gomb a telón, hogy az épp játszott számhoz ugorjon egy több száz számot tartalmazó listában? Vagy ha játszik egy számot egy listáról, az van kitéve nagyban, akkor sosem tudom, hogy hova kellene bökni hogy a listába ugorjon vissza, és ne az albumot tartalmazó számhoz. Vagy pl ha elmegyek a listról valami mástik listát hallgatni, akkor visszatérés után nem onnan folytatja, ahol abbahagytam. És még számos más ilyen kis apróság.