-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
Nem tudom most működik-e ez a megoldás, de régen nem működött volna. [Régen] a Spotify magyar előfizetéshez csak olyan PayPal accountot fogad[ott] el, amihez van regisztrálva magyar bankkártya. Nem kell arról fizetni, lehet feltöltött egyenlegből is, de az előfizetés elindításának pillanatában a kártyának regisztrálva kell lennie. (Elvileg arra használja, hogy a hozzáférési jogosultságot ellenőrizze, azaz a magyar bankkártya léte igazolja, hogy jogosult a felhasználó a magyarországi előfizetésre.)
(Legalábbis én beleszaladtam ebbe: az internetes vásárlásra használt bankkártyám nem volt alkalmas rendszeres fizetésre, ezért egyenlegből kellett paypal-lal fizetnem, és volt némi fejvakarás, mire rájöttem, hogy akkor is kell a kártya, ha nem arról fizetek...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest