Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
Nem tudom most működik-e ez a megoldás, de régen nem működött volna. [Régen] a Spotify magyar előfizetéshez csak olyan PayPal accountot fogad[ott] el, amihez van regisztrálva magyar bankkártya. Nem kell arról fizetni, lehet feltöltött egyenlegből is, de az előfizetés elindításának pillanatában a kártyának regisztrálva kell lennie. (Elvileg arra használja, hogy a hozzáférési jogosultságot ellenőrizze, azaz a magyar bankkártya léte igazolja, hogy jogosult a felhasználó a magyarországi előfizetésre.)
(Legalábbis én beleszaladtam ebbe: az internetes vásárlásra használt bankkártyám nem volt alkalmas rendszeres fizetésre, ezért egyenlegből kellett paypal-lal fizetnem, és volt némi fejvakarás, mire rájöttem, hogy akkor is kell a kártya, ha nem arról fizetek...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest