Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nem a spotifyosok igénytelenségéről volt szó, én csak leírtam pl, hogy a különbség már igenis hallható egy átlagos árú fülhallgató és egy sima poweramphoz / normális EQ beállításokkal rendelkező androidos playerhez képest is.
Én speciel egy Mi4-et, legújabb powerampot + egy kb 15e HUF-os VSonic VSD5-öt hallgatok. Ez se nem vájtfülű cucc, se nem high end, max az igényesebb kategória belépőszintje. De pl egy Piston2-vel, VSD3-assal ugyanazokat az általános jelenségeket tapasztaltam, mint a komolyabb VSD5-tel. Pedig az a aktegória vagyok aki egy 320as mp3 és egy flac között már nehezen hallja ki a különbséget.
Ami _engem_ személy szerint a legjobban zavart, hogy a hangerő kb 20-30%-a spotifyon keresztül nálam sistergésből állt. Értsd, hogy azon a hangerőn amin hallgatni szoktam a zenét, ez kb olyan mértékű volt mintha sercegő, forrásban levő olajosserpenyő mellett állnál....annál a zenénél ahol van szünet, mély és magas közti váltás, irdatlan zavaró (én pl rockot, klasszikusokat, jazzt hallgattam rajta, sajna mindhárom műfaj erősen épít a szünetekre).
Ha mondjuk egy 5-10% közötti minőségvesztést kell beáldoznom a helytakarékosság maitt, azt mondom üsse kavics, mert a tömegközlekedés háttérzajában nem mindig fogom kihallani, de úgy hogy ott volt a sistergés, nekem nem volt tartható. Nem tudom ez DAC + dll kombináció hibája, simán lehet, nálam nem jött át. Pedig az elképzelés jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest