- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Nem vagyok vajtfulu, de egy epkezlab VSonic vsd5-tel hallgatok mobilon zenet poweramppal alaphelyzetbol.
Ezzel a kombinacioval a spotify sajna meg kivalo minosegben letoltve sem tudott versenyezni. 320kbps ogg vs 320kbps mp3, akarhogy probaltam beallitani spotifyt nem ment. Nekem ami nagyon zavaro volt a hattersisterges minden szamnal, a melytartomany es a kozeptartomany dinamikahianya. Mp3 sem egy nagy wasistdas, de egy dobperges ut, csattan, ez abszolut elkentkent jelentkezett spotinal, a riffek pedig ahol harapniuk kene inkabb rocogosek. Keptelen voltam vele a fulhallgatom kapacitasat kihasznalni.
Ezek sajna inkabb a rossz minosegu alapanyag hibai amin nem lehet EQ val segiteni, meretet tekintve nem ertettem miert ogg vel operalnak amikor kb ugyanakkora mint egy mp3. Nyilvan a streaming es savszel a masik szuk keresztmetszet.
Hobbizenehallgatoknak tokeletes, en viszont szeretem ha pl seta kozben magaval visz a hangzas, vagy kivalt a dinamikajabol belolem valamit, ahogy tapasztaltam pont ez az extra hianyzik a rosszabb minoseg miatt

A tidalt ismerem, de a havidija es a meretek miatt nem tarthato sajnos. Ha majd lesz olyan megoldas amivel egy korlatlan mobilnettel lehet tolni egy 320as mp3 szinvonalan, teszek meg egy probat addig viszont nalam marad a regimodi megoldas

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Formula-1
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest