Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Nem vagyok vajtfulu, de egy epkezlab VSonic vsd5-tel hallgatok mobilon zenet poweramppal alaphelyzetbol.
Ezzel a kombinacioval a spotify sajna meg kivalo minosegben letoltve sem tudott versenyezni. 320kbps ogg vs 320kbps mp3, akarhogy probaltam beallitani spotifyt nem ment. Nekem ami nagyon zavaro volt a hattersisterges minden szamnal, a melytartomany es a kozeptartomany dinamikahianya. Mp3 sem egy nagy wasistdas, de egy dobperges ut, csattan, ez abszolut elkentkent jelentkezett spotinal, a riffek pedig ahol harapniuk kene inkabb rocogosek. Keptelen voltam vele a fulhallgatom kapacitasat kihasznalni.
Ezek sajna inkabb a rossz minosegu alapanyag hibai amin nem lehet EQ val segiteni, meretet tekintve nem ertettem miert ogg vel operalnak amikor kb ugyanakkora mint egy mp3. Nyilvan a streaming es savszel a masik szuk keresztmetszet.
Hobbizenehallgatoknak tokeletes, en viszont szeretem ha pl seta kozben magaval visz a hangzas, vagy kivalt a dinamikajabol belolem valamit, ahogy tapasztaltam pont ez az extra hianyzik a rosszabb minoseg miatt

A tidalt ismerem, de a havidija es a meretek miatt nem tarthato sajnos. Ha majd lesz olyan megoldas amivel egy korlatlan mobilnettel lehet tolni egy 320as mp3 szinvonalan, teszek meg egy probat addig viszont nalam marad a regimodi megoldas

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen routert?
- 3D nyomtatás
- EAFC 26
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Home server / házi szerver építése
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest