- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Köszi mindenkinek az esernyő ajánlásokat!
Teszek egy kört a DM-ben, aztán ha az se bírja, nézek drágábban.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Esernyőt hol/milyet érdemes venni?
Ezek az olcsó NewYorkeres stb esernyők pár alkalom után széthullanak.
Olyan kellene ami belefér hatizsákba.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz lord_m #18512 üzenetére
Köszi akkor rápróbálok egy reggeli időpontra.
Kaba ettől féle én is, nem mindegy hogy 400Ft a 2.8%-os tej vagy 470 a 1.5-ös...
A többi tejnek tele volt a polca csak ez volt kifogyva, budipapír is csak az akciós Ooops és Zewa volt lerabolva.
Úgy tűnik spórol itt már mindenki, mert valahogy meg kell élni.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Tescoba mikor érdemes menni, hogy vásárolni is tudjak?
Délután meg este próbáltam már, de amit szerettem volna OOops 40tekercses wc papír, 2.8%-os tej, banán, narancs csak üres polc fogadott.
Éjszaka feltöltik és hajnalban már ott az áru a polcon vagy nyitáskor kezdik tölteni?
Szóval menjek nyitásra vagy mondjuk 2 órával utána vagy szerencse kérdése az egész kb.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Köszi a mogyorós tippeket mindkettőtöknek!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Sós pirított földimogyorót hol érdemes venni?
Évekig a kék zacskós Lidl felé 500g-ost vettük.
Aztán pár hónap alatt 500->1000Ft-ra ugrott az ára.
Ha esetleg van valahol olcsóbb alternatíva szívesen kipróbálnám.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Gézengúz #15398 üzenetére
Tegnap volt fent 20db a már magasabb 1280Ft-os áron, de úgy voltam vele még az is jó.
Megrendelni már csak 18-at engedett, ki is fizettem.
2db továbbra is elérhető volt áruházi vásárlással.
De a lényeg, hogy ma reggel már intéztem a fuvart, erre jön az email a törlésről.
Ahogy olvasom más is járt már így korábban, nem tudok mást mondani, de ez egy igazi f*reg banda, hozzáállás.
Le merném fogadni, hogy azóta már valamelyik dolgozó kedves ismerőse, aki ne adj isten esetleg tüzépes boldogan viszi hazafelé a portékát...Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.