- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
(#5080) tope
Meggyőztettek nem veszek
Borotválkozásra
Ha tudnám hogy nem nő ki újra bevállalnám a gyantát
Én úgy utálok borotválkozni hogy nem igaz..........
(#5082) csabex2007
Én megszabadultam az Erste telefonos alkalmazástól
Feltettem erre automatikusan megszüntette a sms-es belépést
Én legtöbbet számítógépen bankozok és bohóckodhattam pluszban az app-ban is hogy be tudjak lépni, olvassak be kódot vagy nyomkodjam hogy végre elküldje a sms-t
Hát míg nem lehet választani hogy marad a régi módon hogy egyből sms vagy ilyen olyan app-os marhaság én addig vissza nem rakom a telefonomraMikkor töröltem az app-ot jó pár napig be se tudtam lépni mert nem jött sms a belépéshez, második hívásnál a második ügyintéző tudott valamit bütykölni hogy újra megjöjjenek a sms-ek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged