Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theory66
aktív tag
Sziasztok! Van itt valaki aki átalakítva használja a sodastream gépét nagyobb CO palackkal? Youtubeon van sok guide hogy mi kell hozzá, az érdekelne hogy itthon hogy lehet megoldani a kiürült palack töltését.
-
Xtomi
tag
Ez a SPAR szódagép milyen minőséget képvisel?
Kuponnal 18000-ért vihető. -
bul07
nagyúr
válasz
tibbike01 #22640 üzenetére
Ízlések és pofonok, én már a szagát se bírom a tol cuccoknak, nem hogy ha még megizzadva is kellek akkor még áthatóbb
Volt nekem is régen de nagyon hamar cseréltemÉs ugye egy toll cuccot nem mosogathatsz akár havonta, mert akkor gyorsan mehet a kukába
(#22641) ELG
Nekem télen egymagába is elég az a paplan 20-21fokos éjszakai hőfok mellet
Én is szeretem a szatén ágyneműket csak nekem megfizethetetlen
Amit linkeltél az csak 2db-os, kispárna nincs benne
Ebből nekem kellene 4 szett, 2paplannal alszok és + váltó darab is , az meg már akciósan is 25200Ft és kellene még lepedő és kispárna huzat is -
8
senior tag
Ez a paplan eddig nagyon jó, egy hónapja vettem, azóta használom. Bőven megéri az árát, duplán huzatba rakva télre is jó lehet.
Ilyen átmeneti időben tökéletes, viszont nekem nyárra meleg lesz, akkor szimplán csak egy huzat elég részemre, viszont abból nyárra a legeslegjobb a szatén vagy mikroszatén, nagyon hideg tapintással, ami szinte jeges. Tökéletes, semmi mást nem használnék nyáron, imádom.
Nem minden szatén olyan egyébként, ami már kicsit is fényes, az jó eséllyel igen.
Pl ez [link]
Vagy ez [link] most 6330Ft a táskás akcióban.
Nem utolsó sorban rendkívül strapabírók is a szatén anyagok, tapasztalat, pedig én szeretem gyakran mosni az ágyneműt és 60 fokon.
Az ikeában is találni.
Nem olcsó, de alváskomfortban felülmúlhatatlan - aki szereti a hideg ágyneműt próbálja ki nyárra. Az üzletben megtapizva konkrétan érezni, ha hideg a tapintása, összehasonlítva a többi fajtával is. -
tibbike01
őstag
válasz
Mr.Csizmás #22639 üzenetére
Párnából és pamplanból csak természetes pehely és toll töltetüt szoktam venni, nézd meg mennyi egy ilyen az Ikeában és a Jyskben. A huzatok összetevőit és a szálsűrűséget is nézd.
Igazából nem egy liga a 2 üzlet, értelme sincs összehasonlítani. Azt vegyétek, ami nektek tetszik, szeretitek, vagy közel van hozzátok. Ámen.
-
erdey_a
addikt
válasz
tibbike01 #22636 üzenetére
az ikeás javaslatoknál mindig meg kellene jegyezni, hogy az ikeának továbbra is 3 üzlete van az országban, mind ugyanabban a városban...
kis értékű cuccoknál az 1500 forintos szállítási költség bőven "nem éri meg"az ilyen ex cathedra kijelentések pedig, hogy ikeás bármi 100x jobb, nem mindig igazak. például paplanban, párnában sem.
-
bul07
nagyúr
válasz
tibbike01 #22636 üzenetére
Legközelebbi jysk 65Km és szoktunk is arra járni, meg az országban is több áruháza van több embert fed le
Legközelebbi IKEA nekem 234KmNálam a tapintás a lényeg, meg kell fognom vásárlás előtt, mert volt hogy fogdostam nagyon drága nagyon márkás paplant, de sose vettem volna meg, mert annyira kirázott tőle a hideg mikkor megfogtam, annyira nem volt szinaptikus a tapintása
Mint matracot is lehet venni internetről de nagy lutri, azt is csak személyes fekvő próba után érdemes megvenni, nem fog szólni az eladó ha akár 15-20percet is próbafekszik valakiIkea legolcsóbb paplanjáról(2000Ft) meg a következő lépcső (4000Ft) nem tudok véleményt mondani mert nem fogdostam még meg, lehet jó de lehet az is hogy tapintásra nem jönne be
Huzatot én a helyi piacon, vagy roma árusoktól szoktam, venni 5000Ft egy 7-részes
Nagyon puha strapabíró, de tudni kell melyik márkát szabad megvenni
A BAOLY márka a delfines jelel a jó [kép]
Most jelenleg is használok két szettet (ez 4papla 2 nagy, 2 kis párna, és lepedőt) és van tartalékba egy teljes 7db szett, meg még egy szett de abba már nincs lepedő így 6db-osKét három évig is bírják kopási jelek nélkül, a lepedő része ami leghamarabb megadja magát
-
bul07
nagyúr
Nemrég téma volt ez a jysk paplan
Aki még nem vett talán sokkalta így is az árát, vagy más okból, jött még rá akció
Hozza magával saját táskáját 15% extra kedvezményért
Az akció 2023. május 10-14-ig érvényes.
[link]Paplan 470g STETINDEN hideg 135x200
2750 Ft/db
Több szín
[link]
[link]
[link]Ha jól számolok akkor ez a 15% újabb 412Ft-os árcsökkenést jelent
Tehát 2338Ft-ért megvehetőMikkor én vettem ajánlották hogy lehetőség van párnát is venni 50% akcióba mert veszem a paplant, én olyanra is ment volna ami nem volt akciós 2-3-4 párnát mutatott hogy azokat lehetne
-
Beni2360
félisten
Még holnapi nap folyamán akciós a Pennyben egy dual keverő tál szett. 799 Ft. Egy 3l es egy 1l-s tartályt tartalmaz a német gyartmanyu szett.
Az elő elete, kb 3650 ft, majd egy hetig volt 2560 Ft (ekkor csábulgattam de ellen alltam) es utana felvitték 5 ezer fölé. Ma látom 799 ft-t. Ez egy kimondottan remek ár. De hogy mindenhol meg található e nem tudom.En megypiros-feher valtozatban vettem. -
-
Cikó
tag
válasz
andrisbandi #22622 üzenetére
Rossmann mennyire szokott kapkodni a rendelés elküldésével? Múlt héten szerdán adtam le és semmi hír nincs még róla.
-
andrisbandi
őstag
3db Sensodyne Repair & Protect Whitening fogkrém - 75 ml
2 993 Ft
https://shop.rossmann.hu/termek/sensodyme-szajapolasi-csomag-6Most jutott eszembe rendelni, már 4 ropi.
De nem számolt szállítási kts-et mol kutas átvételre(800 Ft lenne)
Így még mindig nyerőnek találtam az árat. -
Soulfly842
addikt
válasz
Beni2360 #22616 üzenetére
Az a baj, hogy már a legdurvább chilik között is érzem s nüanszokat, s az ízeket, ízkarakteriaztikat (a tiszta nyers, feldolgozatlan vagy a teljesen naturális carolina reaper az egyedüli kivétel (anélkül nekem a chili evő versenyek is könnyed paprikázások lennének szinte.
Nagyon hozzájuk szoktam, ami nagyrészt alkati kérdés, kisebb részt edzettség kérdése.
-
Beni2360
félisten
A fiam is ugy ette a lecsót, bogyiszloival tele, hogy égett neki a szája mint Reistag. Kerdeztem mit érzel a lecsóból?
Én enyhen csipősen szeretem és érzem amit eszek. A halászlét is enyhén hogy erezzem az etel ízét.
Ti ezekkel a bivaly erős cuccokkal éreztek a kajabol valamit? -
edk-
őstag
válasz
MADcat #22612 üzenetére
Szerintem ez is kiváló, bár nem manufakturális. Régebben 80 ezres Scoville-értéket írtak rá.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Soulfly842 #22610 üzenetére
Füstölt Trinidad Scorpion Moruga
Olyan értelemben spórolós pl ez is, h nagyon sokáig elég.
Igaz én nem szeretem az erőset. Vagyis eddig nem ettem. Unszolásra próbáltam ki ezt a füstöltet. Bármire finom. Próbáltam azóta más fajtákat is, de csak ez jött be. Egy nagy baja van, az üveges őrlője hamar tönkemegy. De kézzel lejön a teteje, átöntöm majd másikba. -
erdey_a
addikt
tessékmondani ez az új csili topik?
-
Soulfly842
addikt
válasz
bugizozi #22607 üzenetére
Házi színtiszta habanero tört paprika, ami aszalóban lett előkészítve majd tovább aprítva. Az egész üveg nekem is egy éves adag (a teli üvegre értve)
(csak azért mert van mellé egyidejűleg ~5 fajta szósz, s házi saját erős Pista habaneroból és Orange habaneroból)
+ ebbol van egy kis többlet is
(haba, narancs haba): -szinten saját
Ettől jobb cucc nem leledzik a levesbe
+
-
Soulfly842
addikt
Jó azért ez már elég kicsinyes kontextus
Bolti forgalomban lévő tömegcuccokhoz viszonyítva írtam azt, hogy az relatíve rendben van (ahogy arról is írtam, hogy ott valamilyen kapszaicin kivonat is lehet előtérben), olvasd vissza bátran, ha már nem találtál lényegi fogószkodót az igazad mellett. Közel sem azt állítottam, hogy az lenne napjaink top kategóriája. Arra vonatkozóan a Gabko-t és a Chilicum-ot hoztaam fel, ami aligha lenne cáfolható. Azok tényleg azt adják, amit ígérnek, s nem egy ízesített ketchuphoz hasonlatos erősséget egy amerikai köntösben ízfokozókkal, xantánnal telenyomva, mint a Sricharia amerikai tömegvariánsa esetében.
-
BenHans
addikt
válasz
dani0113 #22584 üzenetére
Nos nem Heinz, de ez hasonló lehet.
Érdemes kipróbálni, Lidiben 1000ft 700g, nálunk egyik kedvenc, megy szendvicsbe is, a másik a jalapeno majonéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Vadiúj SSD-k!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest