Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz Kaba #14629 üzenetére

Köszi hogy szólsz vagy 3db-be kell tárazni
    Van még vagy 3db a hűtőbe de na

Pont a múltkor néztem hogy a teli ára majdnem eléri a 1800Ft-ot

....................
    Amúgy

Keresnék olyan üdítőt ami inkább hasonlít egy energia italra csak koffein nélkül, vagy egyes kölyök pezsgőkre(jobb fajtákra)
    Tehát nem olyan édes mint a sima üdítők(kóla), nem is olyan tömény mint egy üdítő(kóla), szénsav van benne rendesen

Olyan kicsit savanykás de mégis édes, és sokkal vizesebb de mégis van íze, tehát nem ízesített vizekre gondolok (Kékforrás Málna, Grapefruit is túl édes tömény)

Régen ilyen volt a Traubisoda, nem az amit pár éve is lehetett kapni hanem amit a kilencvenes évek elején volt, nem volt annyira édes inkább savasabb
    Na meg a régi Róna is. Régi kis üveges kiszerelésre gondolok meggy, cola, és volt még pár [kép]

Talán ami legközelebb ár az a Apenta[link], de mintha pár éve az is sokkal másabb lenne

Ha tudtok valami ilyet akár privátba is a nevét hogy ki tudjam próbálni

Dr Pepper ittam pár éve, vettem több ízt is, hát az milyen rossz volt, fú nem az én ízvilágom
    Talán a kaufland ezen terméke[kép] ami bejönne ízbe nagyobb kiszerelésben

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés