- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
spoiler gyanú, aki nem játszott vele, óvatosan olvassa:
nos nekem sajna nem jött be
szinte egy egész napot rááldoztam, de azt kell mondanom a civ. kortól már teljesen lapos a játékmenet, és az alakformálás / fajtervezés teljesen elveszik. poén lenne a stratágiai rész ha nem 3 féle épület és 2 féle jármű lenne. az űrfázis meg egyenesen unalmas
törzsi fázisig valóban aranyos, és szórakoztató, még csináltam egy húsevő fajt másnap elég érdekes kinézettel, de törzsinél abbahagytam. erősen kétlem, hogy az embert hosszabb távon lekösse, mivel az evolúciós részben még van sok lehetőség (bár itt is csak az változik, hogy hogy néznek ki a lények) de utána semmi újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
szinte egy egész napot rááldoztam, de azt kell mondanom a civ. kortól már teljesen lapos a játékmenet, és az alakformálás / fajtervezés teljesen elveszik. poén lenne a stratágiai rész ha nem 3 féle épület és 2 féle jármű lenne. az űrfázis meg egyenesen unalmas