Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
harom.14
tag
De minden nem igaz.
Szóval nem velem beszéltél.
Bocsi, én meg nem láttam, hogy írtál, mert mindig frissítettem az oldalt és nem gondoltam arra, hogy már ''lapozódott a topic''.
Szóval még mindig fen áll a kérdés, hogy mikor és hol? (Lehetőleg szerda után, mert hétfőn és szerdán vizsgám lesz.) -
shift+ő
senior tag
Még nem tudtam kipróbálni egyiket sem. De gondolom jók. Közben használtam a keresőt, és a gugli a ralink rt2500 on linux keresésre kidobott egy csomó oldalt, howto, driver miegymás. Tehát szerintem megy, de lehet, hogy ki is lesz próbálva, mert van ilyen igény.
[Szerkesztve] -
Ba.G
aktív tag
Szia,
végre van működő OS a szubnotimon
, de persze még mindig nem tudtam kipróbálni a wlant... Viszont most olyasmiben gondolkodom, hogy ha vennék egy kedvező árú Asus WL-500B routert, az abban lévő 11 Mb/s-s Boardcom (?) kártyát - ezekben még minipci-s wlan wan, nem ''alaplapi'' - egy ilyenre cserélve vajon hogyan muzsikálna. Egy próba alkalomadtán szóba jöhet? Aztán esetleg egy csere...? 
Up(grade).
BUÉK!
[Szerkesztve] -
Ba.G
aktív tag
Moden van alaplapi
, blutooth nem játszik, mert a telefonomban nincs
(mpx200), tehát akkor beruháznék egy ilyen buherára, csak meg ne vegyék a korán kelék előlem mindet! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Holnap vidéken vagyok, de napközben amúgy sem tudok az Árpád-híd felé közlekedni... Alternatív helyszín délután...? Zugló felé lehetőleg, 1-es tuja vonalán? De 5 után végül is jó az Árpád híd is, ha Neked is.
A beszerelést talán megoldom, csak melyik drótot hova? Mindegy, hogy szürke, vagy fekete, mert úgyis egy hurokantenna...?
[Szerkesztve] -
Ba.G
aktív tag
Szia,
egy talán jól jönne nekem is, az új, mai
szubnótaszómba, de egyelőre még rendszer sincs rajta. (Remélem azzal nem veszt garanciát, ha beleteszek egy miniPCI-t, az üreget meg már egyébként is megnéztem.
Ez egy Centrinos Idot CP11, drótok vannak a lyukban leragasztva, remélem azok hosszával nem lehet gond.)
Hogy van az, hogy a Sparklan nem, de az Intel kártya kikpacsolható a Centrinokban - ahogy Shift+ő írja a másik topikban a sajátjára?
Bónusz kérdés, mert nem értek ehhez
: a miniPCI másra nem jó, leginkább csak Wlanhoz? Nem ''pocsékolom'' el az értékes helyet más eszköz elől?
(Ezen volna Picimaci, USB bőven, sőt, egy CF foglalat is, pedig hely alig van rajta...
)
Pozitív válaszok esetén akkor ''előjegyeznék'' egyet.
Sajna hétköznap napközben nemigen jutok el az Árpád hídhoz, de majd egyeztetünk. Köszi!
[Szerkesztve] -
LML
tag
Ma este betettem a notiba, elsőre felismerte, antenna csatik is pont oda voltak kivezetve, ahol a kártyán.
Holnap megyek vmi hotspot felé, otthon még nincs router
Vegyétek, jó cucc, különösen ennyiért
Dane, mégegyszer köszi hogy elbattyogtál vele, ne tudd meg mennyi mindent vett még az asszony, ha azokkal a motyókkal kolbászolni kellett volna tehertaxit hívok
-
shift+ő
senior tag
...most látom hogy apronet-en 8-10k-ért mennek.
Annyiért kinálják őket
, de elég kevesen vesznek ilyet, pedig a 3 K nagyon kellemes, én is azért vettem, mert amikor kerestem, akkor horror áron kinálta mindenki.
Tényleg jó vigyétek, akinek ujabb notija van P3 vége P4, annak ez jobb és olcsóbb megoldás mint a picimaci, vagy az USB.
Sikerült, a hálózatoddal valamit okoskodni. Hétfőn küldök egy DOS batch fájlt, amit ilyen esetek vizsgálására irtam. Folyamatosan pingel, és ha hiba van akkor kiirja az időt, amikor nem kapott választ. Ha ezt átirányítod egy fájlba, akkor naplózva van, hogy mikor szakadtál le. Én is észrevettem, hogy párás esős időben gyengébb a jel.
hajrá a jó wifiért
Aktív témák
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de 3e a kártyád. Ezt meg el lehet adni 5e-ért. De ha neked túl jó ez, azt is megértem.
Szóval nem velem beszéltél.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

: a miniPCI másra nem jó, leginkább csak Wlanhoz? Nem ''pocsékolom'' el az értékes helyet más eszköz elől?
, de elég kevesen vesznek ilyet, pedig a 3 K nagyon kellemes, én is azért vettem, mert amikor kerestem, akkor horror áron kinálta mindenki.